top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Bulut yedekleme ile verileriniz güvende

Güncelleme tarihi: 12 Oca

Bulut yedekleme, verilerinizi, şirket dışında bir depolama sistemine internet üzerinden güvenli bir şekilde aktararak şifreli bir şekilde depolamanıza olanak sağlayan bir hizmettir.


Bulut yedekleme sayesinde, başınıza gelen olası felaket senaryoları sebebiyle kaybolan verilerinizi, her yerden web tarayıcısı veya masaüstü uygulamasını kullanarak kolayca geri yükleyebilirsiniz. İşlemleriniz sürene kadar web tarayıcısı yada mobil uygulaması ile çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.



 

Veri Kayıplarınızın

En Önemli Nedenleri


Başınıza gelen olası felaket senaryoları sebebiyle kaybolan verilerinizi her yerden web tarayıcısı veya masaüstü uygulamasını kullanarak kolayca geri yükleyin! Narbulut ile veri kaybı yaşamazsınız.


İnsan Hataları : Çalışırken art niyet olmadan yanlışlıkla önemli verilerin silinmesi

Günlük Kazalar : Cihazınızda sıvı teması, düşme gibi günlük kazalar sonucu veri kaybı

Donanım Arızası : Elektrik kesintileri vb. sonucu disk arızası, hasarlı bilgisayar ve sunucular

Art Niyetli Kişiler : Birlikte çalıştığınız veya güvendiğiniz kişilerin isteyerek verilerinizi silmesi

Cihaz Hırsızlığı : Hırsızlar tarafından cihazlarınızın çalınması ve kaybolması

Fidye Yazılımı : Sahte maillere tıklayarak verilerin şifrelenmesi ve fidye istenmesi

Virüsler : Virüs yazılımlarının verilerinizi kullanılamaz hale getirmesi

Siber Saldırılar : Hackerların hedefli, hedefsiz saldırıları sonucu veri kaybı


 


VERİLERİNİZİ

BULUTA

YEDEKLEYİN




 

Verilerinizi Yedeklemenin En Etkili Yolu


Verilerinizi yedeklemenin pek çok yolu vardır. Çeşitli yedekleme uygulamaları ile harici diske veya ağınızdaki bir NAS/SAN cihazında verilerinizi saklayabilirsiniz. Verilerinizi güvende tutmanın en etkili yollarından biri de bulut yedekleme hizmetidir. Fiziksel yedekleme yöntemleri tam anlamıyla %100 güvenlidir diyemeyiz.


Bu nedenle yedekleriniz güvenliği için şirketinizde fiziksel olarak yedekleme yapmalı ve bir kopya da (sistem ve fiziksel arızalara, içeriden veya dışarıdan art niyetli saldırılara, doğal afetlere karşı) şirketinizin dışında güvenli bir bulut yedekleme firmasında verilerinizi yedeklemelisiniz. Olası felaket durumlarında fiziksel yedek kaynaklarınızdan herhangi bir sebeple verilerinize geri dönemediğiniz durumlarda, verilerinize en güncel haliyle buluttan ulaşabilirsiniz.


Narbulut ile Alt yapı yatırımı yapmadan verilerinizi koruyun!

Buluttaki yedeklenen alanın altyapı ve destek hizmetleri Narbulut tarafından yönetilir. Bu alanlar verilerinize kesintisiz olarak erişmeniz için tasarlanmıştır.


 

NARBULUT

İLE ANLIK

OLARAK

YEDEKLEME YAPIN



 

Dosyalarınızı Buluta Arşivlemek Yeterli Değil!


Dosyaları bulut depolama alanıyla arşivlemek çevrimiçi yedeklemeyle aynı değildir. Depolama da dosyayı el ile karşıya yüklemeyi gerektirir. Bu şekilde düzenli olarak depolamak çok yorucudur. Bir süre sonra unutkanlıklar başlar ve umursamaz hale gelirsiniz. Ta ki verilerinizin başına olası bir felaket gelene kadar.


Ücretsiz Arşivleme Kullanıyorsanız Yine De Risk Altındasınız

E-postanız veya ofis üretkenliği yazılımlarınız tarafından sunulan ücretsiz arşivleme kullanıyorsanız yine de risk altındasınız demektir. Verilerinizi profesyonel yapılara sahip, güvenilir bir uygulamayla yedeklemelisiniz. İşte bu yüzden Narbulut'a ihtiyacınız var.


 

HER ZAMAN,

HER YERDEN,

HER CİHAZDAN ÇALIŞIN



 

Bulutta Ekip Çalışması


Kuruluş ve işletmenizin dosya ve klasörlerini kolayca depolayabilir, ekip üyeleri oluşturarak, paylaşabilir ve üzerinde işbirliği yapabilirsiniz. Ekip üyelerinizle izinleri dahilinde ortak klasör ve ofis belgelerini gerçek zamanlı olarak aynı anda kullanabilir, birlikte çalışabilirsiniz.


Verilerinizi Ve Kullanıcılarınızı Kolayca Yönetin

Yönetim paneli ile, üye eklemeyi veya kaldırmayı, grup oluşturup yetki tanımlamalarını, rapor ve bildirimleri oluşturmayı verilerinizi yönetmeyi kolaylaştırır.


 

DAHA AZ

BÜTÇE İLE

DAHA ÇOK

KALİTE


 

Süreklilik, Esneklik Ve Tasarruf Sağlayın


Bulut yedekleme süreçleri günümüzde birçok işletme için yasalara uygunluk yada ihtiyaç olarak zorunluluk olmaktadır. Geleneksel yedekleme yöntemleri yerine bulut yedekleme kullanmak kurumlara esneklik, ölçeklendirme ve bütçelerinin daha iyi yönetilmesine katkı sağlamaktadır.


Yedekleme Ve Kurtarma Süreçlerinizi Kolaylaştırın.

Olası felaket anında, çalışma dosyalarınızı, fotoğraf ve videolarınızı, mail ve veritabanlarınızı kaybetme konusunda, artık endişelenmenize gerek yok. Tüm verileriniz Narbulut ile daima güncel ve güvendedir.

 

NARBULUT VERİ

KAYBI YAŞAMANIZI

ÖNLER




 

Veri Korumayı Kolaylaştırıyoruz.


Verilerinize yönelik tehditler her an her yerdedir ve hızla gelişmeye devam etmektedir. Yine de birçok şirket sunucu ortamlarını korumak için eski yedekleme teknolojilerine güveniyorlar. Bu yüzden de veri kaybetmeye devam ediyorlar.


“Veri yedekleme ile ilgili en kolay yazılıma, en profesyonel bulut hizmetine ve en hızlı desteğe Narbulut sayesinde sahip olabilirsiniz.”


Narbulut, işletmenizin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış, kapsamlı ve gelişmiş veri koruması sunar.

Veritabanı Yedekleme : MSSQL, MySQL, Firebird veritabanı dosyalarınızı kolayca Narbulut'a yedekleyebilir, ihtiyacınız olduğunda her yerden verilerinize erişebilirsiniz.


E-Posta Yedekleme : Kötü niyetli kişiler veya kullanıcı hatalarından dolayı E-posta kayıpları yaşayabilirsiniz. E-posta dosyalarınızı Narbulut ile yedekleyebilirsiniz.


Silinmiş Dosyalar : Artık, silinen dosyalarınız için endişe etmenize gerek yok. Narbulut, silinen dosyalarınızı, versiyonlarıyla birlikte 60 güne kadar saklar.


Klasör Geri Yükleme : Eski bir zamana ait verilerinize ihtiyacınız olduğunda Narbulut "Klasör Geri Yükelme" özelliği ile klasörlerinizi istediğiniz zamana geri döndürebilirsiniz.


Dosya Yedekleme : Çalışmalarınızı ve kişisel dosyalarınızı çok basit bir şekilde yedeklemeye başlayabilirsiniz. Yedeklediğiniz dosyalara her yerden ulaşabilirsiniz.


Versiyonlama : Versiyonlama özelliği ile kritik dosyalarınızda korkmadan değişiklik yapabilir, hatalarınızı anında telafi edebilir, değişiklikleri takip edebilirsiniz.


Dosya Paylaşımı : Narbulut kullanıcısı olmasa bile yetkilendirme yaparak şirket dışındaki kişilere dosyalarınızı anında gönderebilirsiniz.


Filtreleme : Herkesin önemli verileri farklı olabilir. Narbulutun filtreleme özelliği ile her gruba farklı yedekleme kuralları uygulayabilirsiniz.


Merkezi Yönetim : Yönetim panelinden tüm bilgisayarlarınızın buluta yedeklemelerini kolayca yönetebilir ve kontrollerini yapabilirsiniz.


Grup Yönetimi : Grup yönetimi ile gruplar oluşturabilir, ayrıştırmak istediğiniz kullanıcıları bu gruplara atayabilirsiniz. Her bir gruba farklı yönetim şekli uygulayabilirsiniz.


Band Genişliği : İnternet alt yapınız çok iyi olmayabilir. Narbulut "Band Genişliği" özelliği ile hattınızın ne kadarını kullanmak istediğinizi belirleyebilirsiniz.


Bildirim : Yedeklediğiniz cihazları tek tek kontrol etmeniz mümkün olmayabilir. Narbulut istediğiniz kontrolleri yapar, E-Posta ve SMS yoluyla bilgi verir.


Kullanıcı Yönetimi : Kullanıcılarınızı oluşturabilir, silebilir, yetkilerini düzenleyebilirsiniz. Kullanıcı detaylarından durumlarını takip edebilirsiniz.


Yetkilendirme : Narbulut "Yetkilendirme" özelliği ile personellerinize ihtiyacı kadar yetkiler verip, bilgilerinizi koruyabilir, iş gücü kaybını önleyebilirsiniz.


2FA Kimlik Doğrulama : 2FA kimlik doğrulama sayesinde şifreniz art niyetli kişilerin eline geçse dahi ikinci bir onaya ihtiyaç olduğu için hesabınız güvendedir.


Raporlar : Takip etmek istediğiniz işlemler için zamanlanmış raporlar tanımlayabilir, kullanıcıların yetkisi dahilinde yaptığı işlemleri takip edebilirsiniz.


 

İş ihtiyaçlarınız için doğru seçim


Diğer bulut yedekleme hizmetlerinden farklı olarak Narbulut’ta verileriniz işlenmez, uçtan uca şifreli bir şekilde aktarılır ve şifreli bir şekilde depolanır. Narbulut dahil verilerinize sizin haricinizde kimse erişemez.


Büyük marka ve/veya ücretsiz olduğu için kullanılan ürünler, bulut hizmetleri veren firmalar Amerika Birleşik Devletleri Vatanseverlik Yasası’na tabidir. Bu yasa sayesinde, ABD’li yetkililer tüm ABD şirketlerini ve dünyadaki yan kuruluşlarını herhangi bir yasal hüküm olmadan kullanıcı verilerini yayınlamaya zorlayabilir. Verileriniz ülkenizin geleceği açısından büyük ölçüde etkin rol oynamaktır. Verilerinizin güvenliğini sağlamak ve işlenmesini önlemek milli bir duruştur.


Birçok bulut yedekleme seçenekleri yalnızca belli aygıtlar için vardır veya dosya ve klasörler için manuel bir yedekleme çözümüne sahiptir. Otomatik olarak yedeklemek istediğiniz klasörleri seçin, gerisini Narbulut halledecektir.


Anlık yedekleme ve senkronizasyon ile, ihtiyacınız olduğunda tüm cihazlarınızdan verilerinize erişebilirsiniz.


Narbulut, tüm dosya türlerini destekler ve her şeyi orijinal kalitede saklar. İstediğiniz kadar cihaz ve kullanıcı ekleyebilir, ekibinizi her ölçekte büyütebilirsiniz. Narbulut’ta bir kez ortak klasör, kullanıcı, grup ve yetkilerinizi ayarlayın yeni ekip üyelerini eklediğinizde aynı yetki ve ayarlarla çalışmasını sağlayın. İş sürekliliği ve verimliliğinizi arttırın.



Narbulut Gizlilik Ve Güvenlik Politikaları ile Verileriniz Güvence Altındadır.


NAR BULUT YAZILIM

AYLIK FİYAT

YILLIK FİYAT

Veri Yedekleme 25 GB Ana Paket

710

7.100

Veri Yedekleme 50 GB Ana Paket

890

8.900

Veri Yedekleme 125 GB Ana Paket

1.250

12.500

Veri Yedekleme 300 GB Ana Paket

2.800

28.000

Veri Yedekleme 1 TB Ana Paket

8.850

88.500

Veri Yedekleme 25 GB Kapasite Artırımı

710

7.100

Veri Yedekleme 50 GB Kapasite Artırımı

890

8.900

Veri Yedekleme 125 GB Kapasite Artırımı

1.217

12.168

Veri Yedekleme 300 GB Kapasite Artırımı

2.800

28.000

Veri Yedekleme 1TB Kapasite Artırımı

8.850

88.500


70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page