top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

En iyi Logo Yurt Dışı Projesi, Satış Liderliği, Dikey Ürün Projesi

20 yılı aşkın süredir Logo Çözüm ve İş Ortağı olan Ema Bilgisayar, 2008 yılı itibariyle yurt dışı projelerine başlamıştır.


İnşaat sektörünün altyapı hizmetleri olan, köprü, direnaj ve diğer alt yapı hizmetlerini hayata geçiren Azerbeycanın yegane firmalarından AGT, ERP ihtiyaçlarında aradığı çözümü, Logo yazılım ve Ema Bilgisayar danışmanlığında yakaladı.


Kullanılan Çözümler

ERP çözümünde Tiger Enterprise kullanıldı.


İnşaat sektöründe bulunan AGT firmasının çok çeşitli lokasyonlarda şantiyeleri bulunmaktadır. Şantiyeler arasındaki iş akışının önemini bilen AGT, ERP İhtiyaçları için Ema Bilgisayar ile çalışma kararı aldı.


Proje analizi ve iş akış süreçleri belirlenerek, 3 Ay gibi kısa bir sürede, proje canlıya alındı. Bütçe takibinden demirbaş takibine, malzeme yönetiminden stok takibine kadar firmanın bütün alanlarına hitap eden TİGER ENTERPRİSE ürünü, üretim dahil tüm modülleri ile kullanıldı.


Firmanın ihtiyacı kapsamındaki raporlar analiz edilerek, iki haftalık bir sürede teslim edilmiştir.

Proje sürecinde; doğru user seçimi ve doğru eğitim programı ile Tiger Enterprise ürününün doğru bir şekilde uyarlanarak, üründen en iyi şekilde faydalanılması sağlanmıştır.


Elde edilen Faydalar
  • Bilgi akışı mailden, iş süreçlerine kadar tüm alanlarda hayata geçirildi.

  • Maliyet süreçleri analiz edelebilir ve gözlemlenebilir bir hale getirildi.

  • Firma içerisindeki satınalama yönetimi, maliyet analizleri, malzeme yönetimi ve sabit kıymet yönetimlerinin, Tiger Enterprise üzerinden verimli ve sağlıklı bir şekilde takibi sağlanmıştır.

 
 

24 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page