top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Logo ile Pazaryerleri Satışlarınızı Tek Noktadan Yönetin!

Tüm pazaryerlerinin tek bir platformdan kolayca yönetebileceğiniz harika bir uygulama ile tanışmak ister misiniz? Logo Payer ile ürünlerinizi listelemek, kargo ve stok takibini gerçekleştirmek, E-fatura göndermek artık çok kolay. Üstelik tüm pazaryeri hakkedişlerinizi kontrol ederek!


Logo Payer ile zaman, para ve efordan tasarruf edin! Sipariş ve stoklarınızı tek bir ekrandan yönetebilir, e-fatura ve kargo işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.


Pazaryerlerine ürünlerinizi yükleyip satışa başlayın.

Pazaryerleri ile sipariş, stok ve ürün entegrasyonu sağlayabilirsiniz. Hepsiburada, N11, Trendyol, Çiçeksepeti, Pazarama, Allesgo ve e-ticaret sitenizin siparişlerini yönetebilirsiniz.

E-fatura şablonunuzu sisteme tanımlayarak istediğiniz bilgileri faturanızın üstüne ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Tasarladığınız e-faturayı e-posta yoluyla müşterilerinize otomatik olarak gönderip, zaman kazanabilirsiniz!


Dakikalar içerisinde ürünleriniz pazaryerlerinde listelensin, üstelik Logo Payer için eğitim almanıza da gerek yok.


Muhasebe ve Ödeme Takibi

Yapmış olduğunuz satışların pazaryeri komisyon kesintisi, kargo kesintisi gibi kontrolleri ve analizleri otomatik yapılır.


Tek Tuşla Fatura

Tüm satış platformlarınızdan gelen siparişlerinizi görebilir ve tek tuşla faturalandırabilirsiniz. E-faturalarınızı yazdırabilir, kargo barkodlarını fatura dizaynının üzerine getirebilirsiniz.


Tanımlamalarınızı Anında Yapın!

Marka, kategori ve özel alan tanımlamalarınızı yapabilir; döviz kurlarını anlık güncelleyebilirsiniz.


Fatura ve Kargolama

Tüm platformlardan gelen siparişlerinizi tek ekrandan kolayca faturalandırın. Pazaryeri kargo entegrasyonları sayesinde kargo kampanya kodları kargo fişinizde.




Dropshipping Aktarımı

Droshippingten alınmış olan XML dokümanlarının uyumluluğu konusunda ürün uzmanları ile görüşerek, ürünlerinizi Logo Payer'e aktarabilir, entegre oldukları pazaryerlerinde satışa sunabilirler.


Pazaryeri Entegrasyonu

Pazaryerlerinden almış olduğunuz entegrasyon için gerekli bilgilerle entegrasyonu başlatın. Ürünleriniz ve siparişleriniz için gerekli işlemleri tek bir panelden yönetin.


Kargo Entegrasyonu

Anlaşmalı olduğunuz kargo firmasından entegrasyon için gerekli olan bilgileri alarak Logo Payer'de entegrasyonu başlatın. Siparişleriniz için ilgili kargo firmasıyla süreci yönetin.


E-Arşiv

Faturanızın elektronik ortamda oluşturarak, elektronik ortamda muhafazası, ibrazı ve raporlamasını sağlayabilirsiniz.


Muhasebe Ve Ödeme Takibi

Yapmış olduğunuz satışların pazaryeri komisyon kesintisi, kargo kesintisi gibi kontrolleri ve analizleri otomatik yapılır.


Tek Tuşla Fatura

Tüm satış platformlarınızdan gelen siparişlerinizi görebilir ve siparişlerinizi tek tuşla faturalandırabilirsiniz.


Anlık Güncelleme

Logo Payer ile tüm ürünleriniz anlık güncellenmektedir. Herhangi bir platformdan gelen siparişiniz anlık olarak yansır ve stoğu güncellenir.


E-Ticaret Entegrasyonu

E-Ticaret siteniz için entegrasyonu başlatarak, sitenizde tanımlı olan ürünleriniz ve siparişlerinizi Logı Payer'den yönetin.

 

Entegrasyonlar


Çok kanallı satış yapan satıcıların e-ticaret operasyonlarını gerçek zamanlı olarak tek bir ekrandan yönetmelerini sağlayan entegrasyon çözümüdür.


 

Tüm Platformlara Entegre Olun!


Tüm platformları tek bir panel üzerinden çok kolay ve işlevsel bir şekilde yönetin. Pazaryerleri ile sipariş, stok ve ürün entegrasyonu sağlayın. Tek bir tık ile ürünleriniz e-ticaret sitenizde de yayınlansın.


Sipariş ve stoklarınız tek ekranda!


Tüm platformlardaki stoklarınızı tek bir yerden yönetin.Tasarruf edin! Zamanınız ve enerjiniz size kalsın. Stoklar Tükenmesin! Stok yönetimi kaynaklı zararlardan kurtulun. Sipariş Onayı! Otomatik sipariş onay sistemi. Kargo Fişleri! Çoklu kargo fişi yazdırma imkanı ile zamandan tasarruf edin.


​Pazaryeri Entegrasyonları

Allesgo Entegrasyonu

​N11 Entegrasyonu

Amazon Entegrasyonu

Pazarama Entegrasyonu

Çiçeksepeti Entegrasyonu

Trendyol Entegrasyonu

Hepsiburada Entegrasyonu

​e-Ticaret Entegrasyonları

İdeasoft Entegrasyonu

T-Soft Entegrasyonu

Opencard Entegrasyonu

Woocommerce Entegrasyonu

Shopify Entegrasyonu

Wix Entegrasyonu

Ticimax Entegrasyonu

Kargo Entegrasyonları

Aras Kargo Entegrasyonu

UPS Kargo Entegrasyonu

MNG Kargo Entegrasyonu

​Yurtiçi Kargo Entegrasyonu

PTT Kargo Entegrasyonu


Logo Payer ile Logo ERP Entegrasyonu

Logo Payer ile Logo ERP ürün grubunun entegrasyonu sayesinde, tek bir platform üzerinden farklı pazaryerlerinde satışa sunduğunuz tüm ürünlerinizin e-ticaret süreçlerini kolaylıkla sağlayabilirsiniz.


Trendyol, Hepsiburada, Çiçeksepeti, N11 vb. popüler pazaryerleri ile entegre olan Logo Payer; kullanmış olduğunuz Logo ERP uygulamanızda kayıtlı olan ürünlerinizi ve satış kanallarınızı tek noktada toplayarak stoklarınızı kontrol altında tutabilmenizi destekler.


Entegre olduğunuz tüm pazaryerleri ve e-ticaret siteleri dışında fiziksel mağazalarınızda gerçekleşen satışlarınızı da bu kanal aracılığıyla sürdürerek stoklarınızı anlık ve doğru tutabilirsiniz.


  • Logo ERP uygulamanızda kayıtlı olan ürünlerinizi PAYER’e aktarabilir ve buradan ilgili pazaryerlerinde satışa açabilirsiniz.

  • Pazaryerlerinden gelen siparişlerinizi PAYER’den Logo ERP uygulamanıza çekebilirsiniz.

  • Çift taraflı sağlanan entegrasyon ile PAYER’den aktarılan siparişlerinizi Logo ERP ürününüzde e-fatura veya e-arşiv olarak faturalandırarak, sipariş durumunu değiştirebilirsiniz.

  • Pazaryerinde satışa açacağınız ürünler için fiyat güncellemesi yapabilirsiniz.

  • Teslimatını gerçekleştireceğiniz ürünler için PAYER üzerinden kargo fişi yazdırabilirsiniz.


PAYER Pazaryeri Entegrasyonu, kullanımı kolay ara yüzü ve fonksiyonel yapısı ile Logo ERP kullanıcıların pazaryeri entegrasyonlarında yaşadıkları güncel sorunları gideriyor.



 


Sık sorulan sorular


Satış sonrası stoklarım nasıl güncellenir?

Genel stok ve fiyat bilgileri 2 saatte bir güncellenmekte olup; stok bilgisi anlık olarak, her satış sonrası otomatik olarak güncellenir.

Logo Payer'den e-Fatura gönderebilir miyim?

Logo e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye entegrasyonu ile Logo GO/Tiger, j-Platform ve Bulut ERP ürünlerine aktarılan siparişlerin e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye gönderimi yapılabiliyor.

Mevcut paketim yerine başka bir paket satın alabilirmiyim?

Evet. Destek Merkezi’nin "Lisans Bilgilerim" kısmında diğer paketleri inceleyebilir satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Payer Akademiden herkes faydalanabilir mi?

Evet. Payer Akademi'den tüm kullanıcılarımız faydalanabilir.

Popüler tüm pazaryerleri ve e-Ticaret siteleri ile entegrasyon sağlanıyor mu?

Payer Pazaryeri Entegrasyonu, popüler pazaryerlerinin yanı sıra en çok kullanılan e-ticaret firmaları ile entegrasyon sağlıyor.

Pazaryerleri ve fiziksel satış takipleri yapılabiliyor mu?

Entegre olunan pazaryerlerinde gerçekleşen satışların otomatik olarak Payer'e aktarılmasının yanı sıra kullanıcıların fiziksel mağaza satışlarını da Payer üzerinde tanımlayarak tüm satışların tek bir platformda toplanmasını sağlıyor.

Varyantlı ürün tanımlama ve stok takibi yapılabiliyor mu?

Pazaryerlerinde satışa sunulan ürünler için çeşitli varyantlar tanımlanabilir, pazaryerlerinden varyantlı ürün aktarımı gerçekleştirilebilir. Varyantlı ürün satışlarının da Payer üzerinde yapılabilmesi ile stok verilerinin doğru ve güncel tutulmasını sağlıyor.

Ürün fiyat güncellemeleri yapılabiliyor mu?

Aktarımı yapılan ürünlerin pazaryerine özel fiyat bilgisinin belirlenmesini veya ürünlerin tüm pazaryerlerinde tek bir fiyat üzerinden satışa sunulmasını sağlıyor.

İndirim ve artış oranı tanımlamaları yapılabiliyor mu?

Payer‘de tanımlı ürünler üzerinde tüm pazaryerlerinde veya pazaryeri bazında belirlenen fiyat üzerinden yüzdesel veya net fiyat değişimlerinin gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.

Kategori yapısı var mı?

Aktarılan ve pazaryerlerinde satışa sunulan ürünlerin ilgili pazaryerleri için kategori eşlemesi yapılmasını sağlıyor.

Dropshipping aktarımı sağlanabiliyor mu?

Dropshipping yapan kullanıcılar XML dokümanlarında yer alan ürünlerini Payer ’e aktararak, kullandıkları pazaryerlerinin tümünde veya istediklerinde satışa sunulabilmesini sağlıyor.

Siparişler için kargo etiketi oluşturma var mı?

En yaygın dağıtım ağına sahip kargo firmaları ile entegrasyon sağlayarak siparişler için kargo etiketi oluşturuyor.

Aylık ve yıllık bazda satış performans izleme mümkün mü?

Payer'in kullanıcı dostu arayüzünde yer alan dashboardlar aracılığıyla kullanıcılar ister pazaryeri bazında isterlerse tüm pazaryerlerindeki toplam satış ile iadeleri aylık ve yıllık bazda görüntüleyebiliyor.

Süreçleri tek bir panelden yönetebilir miyim?

Payer Pazaryeri Entegrasyonu ile; ürün tanımlama, ürün çekme, fiyat ve stok güncelleme, sipariş çekme, siparişleri faturalandırma, siparişlere kargo etiketi oluşturma ve sipariş kapatma gibi birçok işlem aynı panelde, tek tıkla yapılabiliyor.

 

Logo onaylı ekosistem çözümü Payer Pazaryeri Entegrasyonu



Bulut tabanlı yapısı sayesinde her an, her yerden erişmeyi sağlayan Payer Pazaryeri Entegrasyonu ile zamandan ve mekandan bağımsız çalışarak; ürün tanımlama, ürün çekme, fiyat ve stok güncelleme, sipariş çekme, siparişleri faturalandırma, siparişlere kargo etiketi oluşturma ve sipariş kapatma gibi birçok işlemi aynı panelde yaparak süreçlerinizi verimli bir şekilde yönetin!


Başlangıç yatırımı yapmadan doğrudan kullanım

Bulut üzerinde çalıştığı için donanım bakım ve kurulum maliyetlerini ortadan kaldıran, sunucu gibi ek donanımlara gerek bırakmayan Payer Pazaryeri Entegrasyonu, aylık ya da yıllık abonelikle birlikte hemen kullanılabilirsiniz.


Kesintisiz hizmetten faydalanın

Bulut tabanlı Logo onaylı ekosistem çözümü Payer Pazaryeri Entegrasyonu sürekli güncel kullanılabiliyor ve vakit alan versiyon geçişlerine gerek kalmıyor. Bu sayede işletmeniz gerekli değişikliklere ve yeniliklere kesintisiz şekilde anlık olarak uyum sağlıyor.


Verilerinizin güvenliğinden emin olun

Verilerinizin güvenliği konusunda endişelenmenize hiç gerek yok. Payer, size sunduğu bulut hizmeti kapsamında verilerinizi koruyor ve kötü niyetli girişimlere karşı veri güvenliği sağlıyor. Beklenmedik durumlara karşı önlem olarak hazırlanan felaket kurtarma senaryoları sayesinde veri kaybı engelleniyor ve uygulamalar kesintisiz çalışıyor.


Aboneliği ve servisin kapsamını ihtiyacınıza göre belirleyin

Aylık veya yıllık abonelikle kullanılabilen Payer Pazaryeri Entegrasyonu, ihtiyaca göre özelleştirilip ölçeklendirilebilen farklı paket seçenekleri sunuyor.


 


Fiyatlandırma


PAYER PAZARYERİ ENTEGRASYONU STANDARD (YILLIK)

PAYER PAZARYERİ ENTEGRASYONU ENTERPRISE (YILLIK)

₺9.400,00 + KDV

Yıllık

₺25.900,00 + KDV

Yıllık

Yurt içi pazaryeri entegrasyonu

Yurt içi pazaryeri entegrasyonu

Tek ekrandan pazaryerleri sipariş yönetimi

Tek ekrandan pazaryerleri sipariş yönetimi

Pazaryerlerinden sipariş alma (Sınırsız)

Pazaryerlerinden sipariş alma (Sınırsız)

Pazaryerlerine ürün yükleme

Pazaryerlerine ürün yükleme

Ürün yükleme (1.000 adet)

Ürün yükleme (Sınırsız)

Pazaryerlerinden ürün aktarımı

Pazaryerlerinden ürün aktarımı

Pazaryerlerinde ortak stok takibi ve yönetim

Pazaryerlerinde ortak stok takibi ve yönetim

Dropshipping aktarımı (1)

Dropshipping aktarımı (10)

Pazaryeri ile Logo ERP çözümleri arasında malzeme yönetimi

Pazaryeri ile Logo ERP çözümleri arasında malzeme yönetimi

Pazaryerleri üzerinden Payer'den gelen siparişlerin Logo ERP çözümlerine aktarımı

Pazaryerleri üzerinden Payer'den gelen siparişlerin Logo ERP çözümlerine aktarımı

Logo e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye entegrasyonu ile Logo ERP çözümlerine aktarılan siparişlerin e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye gönderimi

Logo e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye entegrasyonu ile Logo ERP çözümlerine aktarılan siparişlerin e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye gönderimi

Kargo entegrasyonu

e-Ticaret sitesi entegrasyonu


93 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page