top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

İş akışlarınızı elektronik ortama taşıyın hızınızı katlayın!

Güncelleme tarihi: 13 Ara 2022

İşletmenizdeki tüm iş süreçlerinin takibi ve kontrolünü kolaylaştırmak için, dijital dünyanın imkanlarından yararlanın. Logo Flow ile iş akışlarınızı elektronik ortamda, belirli standartlar çerçevesinde gerçekleştirin ve hem verimlilik artışı hem de iş gücü ve maliyet tasarrufu elde edin.


İşlerinizi elektronik ortama taşıyın, işletmenizi güvenle yönetin!


Her ölçekten işletmenin farklı noktalarında pek çok farklı iş süreci yürütülüyor. Bu süreçlerin kişilerden bağımsız olarak, doğru ve verimli şekilde sürdürülmesi ve kontrol altında tutulması ise iş verimliliğine önemli katkıda bulunuyor.


İş süreçlerinin oluşturulmasını, takip edilmesini ve sonuçlandırılmasını tamamen dijital ortama taşıyan Logo Flow, iş akışlarının daha verimli ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlarken; işletme genelinde standardizasyonu artırıyor, maliyetleri ve kayıpları azaltıyor. Kullanıcı dostu tasarımıyla Logo Flow; işlerinizi hızlı, düzenli, kolay ve verimli şekilde yönetebilmenizi kolaylaştırıyor.


İş süreçlerinizin uçtan uca etkili kontrolünü ve yönetimini sağlayan Logo Flow ile rekabette her zaman bir adım öndesiniz!


Logo Flow dijital iş süreçleri

Logo’nun dijital teknolojilerdeki deneyimi ile iş süreçlerine olan hakimiyetini bir araya getiren Logo Flow İş Akış Yönetimi çözümü, kağıt üzerinde yürütülen tüm süreçleri elektronik ortama taşıyor.


Logo Flow kullanan işletmelerde uçtan uca takip gerektiren tüm süreçler standartlar çerçevesinde, sorunsuz işliyor. Bu sayede hem iş takibinde verimlilik hem de zaman ve iş gücünden tasarruf elde ediliyor.




Logo flow işletmenize neler kazandırır?


  • Daha hızlı ve verimli iş süreçleri

  • Standartlaştırılmış iş operasyonları ve süreç yönetimi

  • Zaman ve maliyet tasarrufu

  • Akış verilerine anlık erişim

  • Kaliteli ve hızlı bilgi paylaşımı

  • İzlenebilirliği yüksek bir çalışma ortamı

  • Doğru ölçümleme ile risklerin azaltılması

  • Darboğazların belirlenip hızlı aksiyon alınması

  • Daha güçlü ve etkili takım çalışması

  • Daha verimli zaman ve plan yönetimi

  • IOS ve Android cihazlarda kullanılabilen mobil uygulaması sayesinde zaman ve mekandan bağımsız iş akış yönetimi


Tüm süreçlerde etkili iş akış yönetimi


İşletmelerde verimliliği ve dolayısıyla da kârlılığı artırmanın en önemli bileşenlerinden biri de iş süreçlerini iyileştirmektir. İş akışını yeniden yapılandırmayı ve işletme genelinde standartlaştırmayı sağlayan Logo Flow, iş süreçlerini hızlandırıyor ve yönetim kalitesini artırıyor. İş akışının daha yalın ve sistemli hale gelmesiyle, tüm çalışanların görev ve sorumlulukları netleşiyor, yapılması gereken işler kısa zamanda tamamlanıyor. Bu da zaman ve maliyet tasarrufu anlamına geliyor.


Mobil ortamda da rahatlıkla kullanılabilen Logo Flow, işlerinizi sistematik hale getirerek girdilerin faydalı çıktılara dönüşmesini sağlayacak iş akışlarının tasarlanmasını, işletilmesini, yönetilmesini ve izlenmesini kolaylaştırıyor.


Tüm iş süreçlerinizi dijital ortama taşıyarak hız ve verimlilik kazanın!


Otomatik süreç başlatma

Logo çözümlerinde ve diğer uygulamalarda yapılan işlemler arka planda izlenerek Logo Flow üzerinde otomatik olarak akış başlatılabiliyor.


Başlatılan akışlar; belirli kişiler, ekipler ya da departmanlara görev olarak atanabiliyor. Atanmış görevler de yine sistem üzerinde görüntülenebiliyor ve mevcut görevler arasında arama yapılabiliyor.


Yetkilendirme ve yetki devretme

İş akış yönetimi için ihtiyaç duyulan bağımsız organizasyon grubu ve hiyerarşi tanımlamaları, yetki devirleri ve vekalet atamaları Logo Flow üzerinden kolayca yapılabiliyor. Böylece mevcut iş akışı içinde insan kaynağı en etkin şekilde yönetiliyor ve özellikle temel performans göstergeleri (KPI) anlamında verimlilik artışı sağlanıyor.


Zaman aşımı kontrolü ve anlık bilgilendirme

Logo Flow’un ayrıntılı yönetim ekranı ve zaman aşımı kontrolü, iş akış yönetiminin verimliliğini ve atanan görevlerin durumunu anlık olarak izlemeyi sağlıyor. Ayrıca e-posta bildirim özelliği sayesinde de görevlerde ya da planlamada oluşan değişiklikleri anında öğrenmek mümkün oluyor.


Güvenlik odaklı tasarım

Kağıt üzerinde yürütülen iş emri, onay, talep gibi süreçlerde evrakların kaybolma riskini ortadan kaldıran Logo Flow, aynı zamanda elektronik ortamda güvenliği de sağlıyor. Böylece iş akışı aksamadan, güvenli bir yönetim ortamı sağlanıyor.


Dijital iş akışları sayesinde evrak kayıplarını önleyin!


Logo flow özellikleri


  • Mobil Uygulama (IOS&Android)

  • Low Code platform

  • Elektronik imza desteği

  • KPI raporlama

  • Mail üzerinden onay işlemleri

  • Grafik bileşenleri ile görsel rapor tasarımı

  • Modül tanımlama desteği ile menü özelleştirme

  • Ölçeklendirilebilir sistem altyapısı

  • Hazır şablon akışlar

  • Şablon Yönetimi ile kolay ve hızlı implementasyon

  • Barkod okuma ve oluşturma

  • Portal içi genel arama

  • Sistemin anlık durum takibi

  • Form akış onay ve takip sistemi

  • Zamanlanmış görev yönetimi

  • Web tabanlı kullanım

  • Logo çözümleri ve diğer uygulamalar ile entegre iş akış yönetimi

  • Özelleştirilmiş aktivite ve fonksiyon

  • Sürükle-bırak iş akışı ve form tasarımı

  • Özelleştirilebilir dashboard

  • Yetkilendirme ve yetki devretme

  • Otomatik süreç başlatma

  • Zaman aşımı kontrolü

  • Anlık bilgilendirme desteği

  • Özel akış raporları

  • Arşivleme ve bakım modu


 

Değişikliklerin etkili yönetimi

İş akışları tasarlanırken, bir akışta yapılan işlem veya veritabanına yapılan kayıt, başka bir akışa etki edebiliyor. Logo Flow, akışın herhangi bir adımından sonra, atanan işleri paralel olarak çalıştırmaya veya akışın belirli adımlarında bekleme desteği ile sürece müdahale etmeye imkan tanıyor. Sistematik olarak tasarladığınız işleriniz için form içinde bir değerin değişmesine bağlı olarak akışın farklı yol alması sağlanabiliyor.


Özelleştirilmiş raporlar

Logo Flow üzerinde hazır bulunan raporlara ek olarak; kullanıcı ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen raporlar sayesinde işletmedeki tüm iş akışlarının tarihçesi ve mevcut durumu her zaman erişilebilir oluyor.


Özelleştirilmiş aktivite ve fonksiyon

Logo Flow’da yer alan standart bileşenlere ek olarak, özelleştirilmiş aktivite ve fonksiyon desteği ile artık özel projeler de akışlara dahil edilebiliyor. Böylece tüm iş süreçleri için entegre çözümler üretilebiliyor.


Çevreye katkı

Logo Flow sayesinde işlerini dijital ortama aktaran işletmeler, kağıt maliyetlerini ciddi düzeyde azaltabiliyor. Ayrıca kağıt israfının da azaltılmasıyla çevresel hassasiyetlere uyumluluk artırılıyor.


Dijitalleşerek dünyayı ve çevreyi korumak için bir adım atın!


Logo Flow İş Akış Yönetimi


Üstün teknoloji


Logo Flow, her sektörden ve her ölçekten işletmenin iş akışlarını elektronik ortama taşıyarak standartlaştırıyor. Esnek teknolojik yapısı sayesinde, sektörün ve işletmenin ihtiyaçlarına göre uyarlanabilen Logo Flow, üstün teknoloji ile kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.


Bir bütün olarak logo çözüm ailesi

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), İnsan Kaynakları (HR), Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), DocPlace ve eLogo ürünlerinin Logo çözümleriyle entegre çalışabilen Logo Flow, bu entegrasyonlar sayesinde iş verimliliğini daha da artırıyor. Logo çözümlerinin yanı sıra Logo Çözüm Ortaklarının işletmelere ve sektöre özel geliştirdiği hızlı ve ekonomik uygulamalar da sisteme entegre edilerek fonksiyonlar daha da zenginleştirilebiliyor.


Logo Flow Kullanıcı Dostu Tasarım


Kullanıcı dostu tasarım


Arayüz tasarımlarında belirleyici unsur, kullanıcı deneyimidir. Teknoloji ile kullanıcının buluşma noktası olan arayüzler ne kadar konforlu olursa, kullanıcı deneyimi de o kadar iyileşecek, kullanılan çözümlerin benimsenme oranı artacaktır. Logo Flow’un arayüzlerinde de bu gerçekten yola çıkılıyor.


İlk adımda yanınızda

Logo Flow çözümünü kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren Logo yanınızda! İlk kurulumla birlikte, hangi özelliğe nereden erişebileceğinizi, hangi fonksiyonları ne şekilde kullanabileceğinizi anlatan bir video ile size hoş geldiniz diyoruz. Anlaşılır, sade ve etkili olacak şekilde tasarlanan bu video-rehberler sadece çözümler için değil, app ve benzeri eklentiler için de hizmetinize sunuluyor.


Görselliği zenginleştirilmiş tasarım

Logo Flow çözümünün arayüzünde arka plan renkleri, sayfa kontrastı, ikon renkleri ve boyutları yeniden düzenlenerek görsel açıdan daha estetik ve okunması kolay bir tasarım uygulandı. Böylece her zeminde en uygun görsel konfor sunuluyor.


Özelleştirilebilir dashboard

Logo Flow’un yeni özeliklerinden biri olan özelleştirilebilir dashboard, işletmenizin ihtiyaçlarına göre uyarlanabilen bir portal olarak sunuluyor. Kullanıcılar, sık sık takip ettikleri ya da yönettikleri akışları kısayol olarak bu dashboarda ekleyebiliyor, aynı dashboard üzerinden yetkileri dahilindeki akışları başlatabiliyor, onay bekleyen ve başlatılan işlerin sayısına/detayına ulaşabiliyor.


Kişiye özel ve kolay erişilebilir formlar

Logo Flow içinde yer alan formlara yeni alanlar ekleyebilir, bu alanlarla listelerde kolayca arama yapabilirsiniz. Logo Flow’un bu özelliği, programlama dili bilmeye gerek duymadan, kolay ve hızlı görsel uyarlama ile geliştirilen formları kullanıcı bazında da özelleştirmeyi mümkün hale getiriyor.


Logo Flow ile entegre çözümlerimiz

,


Logo Flow Entegre Çözümler

Kurumsal kaynak planlama: İşletmelerin tüm verilerini ve iş süreçlerini merkezi bir şekilde uçtan uca yönetmesini sağlayan Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri, operasyonel verimliliği önemli ölçüde artırıyor. Geniş bir portföyden oluşan Logo ERP Çözümleri; muhasebe ve finans yönetiminden dış ticarete, tedarik süreçlerinden üretime kadar tüm operasyonlarda izlenebilirlik, etkin kontrol ve veri güvenilirliği sağlıyor. Böylece tüm işletmelerde süreçler otomatize ediliyor ve iş yükünün önemli ölçüde azalmasıyla zaman ve maliyet tasarrufu sağlanıyor. Logo ERP Çözümleri her ölçekten ve sektördenişletmeye daha verimli iş süreçleri, daha fazla tasarruf, daha yüksek düzeyde performans, karlılık, rekabet avantajı kazandırıyor.


İnsan kaynakları: İnsan Kaynakları süreçlerini çevikleştirmek hem işletmenin genel hizmet kalitesini hem de insan kaynakları ekiplerinin verimliliğini artırıyor. Logo’nun sunduğu İK Çözümleriyle tüm İK süreçleri dijitalleşiyor ve işletmelere değer katıyor. Bordro Çözümleri de çalışanların bordro süreçlerini hatasız ve yasal mevzuata tam uyumlu şekilde yönetmeyi sağlıyor.


Müşteri ilişkileri yönetimi: Müşteri odaklı yaklaşımın en temel bileşenlerinden biri, müşterileri iyi tanımak ve müşteri ilişkilerini en etkili şekilde yönetmek. Logo CRM, satış ve pazarlama hedefleriniz doğrultusunda müşterilerinizle en doğru iletişimi kurabilmeniz için saha operasyonlarını, pazarlama faaliyetlerini ve tüm satış süreçlerini hızlı bir şekilde yönetmeyi sağlıyor. Logo CRM ile bayilerin ve saha satış ekiplerinin operasyonları kolayca planlanırken, müşteri bilgileri ve gelişmeler anlık takip edilerek kurumsal hafıza oluşturulabiliyor.


 
 
86 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page