top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Logo J-Platform ile işletmenizin tüm süreçlerini verimli yönetin

Logo’nun yeni nesil teknolojilerle geliştirdiği Logo j-Platform çözümü; orta ve büyük ölçekli kurumsal işletmelerin Tedarik, Satış, Dağıtım, Finans ve Bütçe gibi iş süreçlerinin verimli ve etkin yönetimini vadederken, rol bazlı kişiselleştirilebilir masaüstü ve ürün içi arama motoru gibi özelliklerini estetik tasarım ile buluşturup kullanıcı deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor.


İşletmenizi, dijitalleşme ve teknolojik gelişmelerle artan rekabette ileriye taşıyın


Rekabetçi bir iş ortamında büyümek, bilgilerin hem şirket içerisinde hem de distribütörler dahil tüm diğer kanallar ile hızlı ve güvenli bir biçimde paylaşmayı gerektirir. Dijitalleşme ve teknolojik gelişmelerle artan rekabette geride kalmamak için iş süreçlerinin verimliliğini artırmak bir zorunluluktur. İşletmenin yapısı ve iş yapış şeklinin aynı olamayacağından yola çıkarak tasarlanan ve şirketlerin ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilen esnek yapıdaki Logo j-Platform, çok sayıda konfigürasyon seçeneği ile iş süreçlerinizi tam olarak modelleyebilmenizi sağlar. Tüm operasyonel süreçlerinin tek bir merkezden kontrolünü sağlayan Logo j-Platform ile merkez ve şube yapılanmasına sahip şirketlerin farklı lokasyonlarındaki kullanıcıları sisteme eş zamanlı olarak uzaktan erişim sağlayabilir, birbirleri ile bağlantılı bir biçimde çalışabilirler.


Logo j-Platform


Zengin modüler yapıya sahip j-Platform ile;



Grup şirketlerinizi tek bir merkezden yöneterek tüm süreçlerinizin ortaklaşmasını sağlayabilirsiniz.
Tüm satış süreçlerinizi tek bir platform üzerinden takip ederken satış verimliliğinizi artıracak esnek kampanyaları yönetebilirsiniz.
Sevkiyat planlamanızı araç kapasite ve dağıtım rotalarına göre yapabilirsiniz.
Proje yönetimi sürecinizde kaynaklarınızın tam kontrolünü sağlayarak maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.
Proje taahhüt süreçlerine özel; hakediş, yeşil defter, metraj cetveli gibi dökümlerinizi hazırlayabilirsiniz.
Leasing, nakit akış, kredi işlemleri ve mali yatırımlarınızı yönetebilirsiniz.
Birden fazla hesap planı ile çalışabilir, uluslararası finansal standartlarda raporlarınızı hazırlayabilirsiniz.
Bütçelerinizi kolayca oluşturup, ödenek takibinizi yapabilirsiniz. (gelir / gider / bilanço / nakit vb…) Şirket varlıklarınızı varlık tipleri doğrultusunda yönetebilir, arıza ve bakım süreçlerinizi takip edebilirsiniz.
Şirket varlıklarınızı varlık tipleri doğrultusunda yönetebilir, arıza ve bakım süreçlerinizi takip edebilirsiniz.


 


Sadece kullandığınız işlemleri içeren kendi masaüstünüzü oluşturun


Sezgisel ve kolay kullanım baz alınarak yeni nesil teknolojilerle tasarlanan Logo j-Platform; göz yormayan, estetik masaüstü tasarımı ve kişiselleştirilebilme özelliği ile istediğiniz tüm bilgilere kolay ve hızlı bir şekilde erişmenizi sağlıyor. Logo j-Platform ile birlikte, kullanıcı rolüne göre gelen öndeğer masaüstlerinin yanı sıra en sık kullanılan işlemleri kısayol olarak tanımlayabilir, gruplayabilir ve özel olarak oluşturulan masaüstlerinde toplayabilirsiniz. Kullanıcılarına hız kazandırmak amacıyla kısayol tuşlarında da özelleştirme imkanı sunan Logo j-Platform ile oluşturulan kısayol komutlarında da değişiklik yapabilirsiniz.


Kişiselleştirilebilen ve estetik arayüzle kullanıcı deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyın


Logo j-Platform içinde yer alan formlara yeni alanlar ekleyebilir ve kolayca arama yapabilirsiniz. Logo j-Platform’un bu özellikleri, programlama dili bilmeye gerek duymadan kolay ve hızlı görsel uyarlama ile geliştirilen formları kullanıcı bazında da özelleştirmeye olanak sağlıyor.



Logo j-Platform her yerde erişim sağlayabilirsiniz.

​Logo j-Platform ile tüm iş süreçlerinizi ofis dışından da takip edebilir, web tabanlı yapısı sayesinde ihtiyacınız olduğu her an ve her yerde erişim sağlayabilirsiniz.


j-Platform’un esnek yapısı sayesinde yatırım maliyetlerinizi azaltın


Logo j-Platform çözümünün kullandığı “Docker” teknolojisi sayesinde birden fazla işletim sisteminin aynı donanımı paylaşılabilmesi sağlanıyor. “Docker” teknolojisi ile tek bir fiziksel makinada çok sayıda sanal makine oluşturarak her yeni uygulama için farklı bir sunucu satın almak yerine halihazırda var olan sunucuda, yeni bir sanal makine oluşturarak yatırım maliyetlerini düşürme imkânı elde edebilirsiniz.


Logo j-Platform’un bu teknolojisi sayesinde gerektiği anda, gerektiği kadar yatırım yapabilir ve işletmenizin kaynaklarını verimli kullanabilirsiniz. Firmanızın büyümesine paralel olarak sunucu sayısını artırabilir, sınırsız kullanıcı tanımı yapabilirsiniz.


Ayrıca, büyük raporlar ve toplu yapılan işlemler sunucu tarafında gerçekleştirilip istemciye iletildiği için kullanıcıların sistem performansı etkilenmez.


Logo j-Platform’un kurulumu, on-premise ve private hosting gibi iki farklı modelde yapılabilir;



On-Premise (lokal barındırma servisi) modelde firmanız tarafından sağlanan donanım ortamında kurulumu yapılır. Sunucu donanım parkı için yatırım yapmış ve ekiplerinizi oluşturmuş bir firmaysanız bu yöntem ile Logo j-Platform’un kurulumunu yaptırabilir sonra uygulamanızı hızla kullanmaya başlayabilirsiniz.


Private hosting (özel barındırma servisi) modelinde ise herhangi bir donanım ve bakım yatırımına gerek kalmadan Logo j-Platform’un kurulumu firmanıza özel dış bir ortamda gerçekleştirilir. Donanım ilk yatırım ve bakım maaliyetlerini düşürmek istiyorsanız Logoj-Platform için hosting hizmetini Logo’dan veya dilediğiniz bir hizmet sağlayıcısından alabilirsiniz.



Logo j-Platform’un kurulumu


Tek seferlik lisans bedeli veya kullandıkça öde modeliyle satın alınabilir.
On-premise ve private hosting gibi iki farklı modelde kuruluma uygundur.
Platform bağımsız çalışabilir ve donanım maliyet avantajı sağlar.
Toplu işlemleri istemciyi yormadan sunucu üzerinden yürütmeye olanak sağlar.
Zengin entegrasyon imkanı sunar.

 


Kurulum, bakım veya güncelleme gibi süreçlerinizi tek merkez üzerinden yönetin


Tek bir merkezde kurulum olduğu için sürüm yükseltmeleri ve bakım faaliyetleri de yine tek merkez üzerinden yönetilebilir. Sürüm güncellemesi veya bakım faaliyeti sonrası merkeze bağlanan tüm kullanıcılar ürünün güncel sürümüne ulaşabilirler. Böylece başta bakım ve yönetim maliyetlerinin minimum düzeyde gerçekleşmesi olmak üzere, güvenlik ayarları ve yedekleme işlemleri gibi işletmenin varlığı açısından önem arzeden konuların da takibi tek merkezden yapılabilir.


Logo j-Platform’un zengin fonksiyon kümesiyle satış ve dağıtım stratejilerinizi hızlı uygulamaya alın


Logo j-Platform’un zengin fonksiyon kümesiyle tüm satış ve dağıtım süreçlerinizi en etkin şekilde yönetebilirsiniz. Satış ve dağıtım aşamalarında gerekli evrakların oluşturulmasından zamanında teslimat yapılmasına, esnek fiyat ve promosyon tanımlarından satıcı takibi, dağıtım araçları rota planlamasına kadar tüm işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Sevkiyat ile ilgili tüm masraflar, masraf merkezlerinde ayrıntılı olarak kayıt altına alınır. Ayrıca, sevkiyatı yapacak olan dağıtım araçları tanımlayabilir, kapasite ve dağıtım rotalarını kolaylıkla takip edebilirsiniz.


Logo j-Platform ile proje yönetim süreçlerinizde tüm kaynaklarınızı verimli kullanın


Logo j-Platform Proje Yönetimi modülü ile geliştirdiğiniz projelerinizi oluşturacağınız şablonlara kaydederek, diğer program modüllerinde yapılan işlemleri projeleriniz ile ilişkilendirebilirsiniz. Bu modül sayesinde planlanan ve gerçekleşen maliyetlerinizin takibini sistem içerisinden yapabilir; böylece zaman, para, insan ve malzeme gibi tüm proje kaynaklarınızın yönetimini kontrollü bir şekilde yönetebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Gantt Çizelgesi ve PERT diyagramı gibi arayüzler üzerinden projelerinizin grafiksel özetini de takip edebilirsiniz. Ayrıca, İnşaat sektörüne özel olarak geliştirilen Logo j-Construction modülü ile sektörel ihtiyaçlarınızı da entegre bir şekilde karşılayabilirsiniz.


Etkin bütçe yönetimiyle başarıya giden doğru stratejileri belirleyin


Logo j-Platform Bütçe Yönetimi modülü ile bütçelerinizi kolaylıkla revize ederek yeniden yayınlayabilir; her bütçe için masraf, gelir, nakit giriş-çıkışı gibi pek çok tanımlama yapabilirsiniz. Bütçe kalemlerinizle projeleriniz ve aktiviteleriniz arasında ilişki tanımlayabilirsiniz. Fiş türleri için hesaplama ve kontrol kriterleri tanımlama imkanı sunan Logo j-Platform’un Bütçe Yönetimi modülüyle bütçe kayıtlarınızı farklı para birimlerinde yönetebilirsiniz. Bütçeleme sürecindeki tüm ödeneklerin takibi ve belli bir organizasyonel birime ödenek tahsisini bütçe modülü üzerinden kolayca gerçekleştirerek, ödenek kullanımına limit koyma ve limiti kaldırma işlemlerini yönetebilirsiniz. Planlanan ödenek miktarlarını, mevcut kullanılmayan miktarı veya planlanan bütçe aşımını rahatlıkla görüntüleyerek, bütçe kalemlerini gözden geçirerek bütçe toplamlarını toplu olarak hesaplayabilirsiniz.


Uluslararası muhasebe standartlarına uyumlu çalışın


Logo j-Platform ile güncel mevzuatlara ve uluslararası muhasebe standartlarına tam uyumlu çalışabilir, istenilen döneme ait standartlara uygun finansal ve mali raporlama yapabilirsiniz. Finansal faaliyetleri en doğru biçimde takip ederek güncel bilgiyi görüntüleme imkanı sunan logo j-Platform yetkilendirme ve güvenlik özellikleriyle veri erişiminizi her seviyede kontrol altına alabilirsiniz. Önceden tanımlanmış finansal tabloları ihtiyaçlar doğrultusunda kişiselleştirebilir, fiş kayıtları üzerinden işlemlere ulaşabilir ve tüm döviz kurlarını Logo portalından kolayca indirebilirsiniz. Ayrıca ikinci hesap planı oluşturabilir ve bununla birlikte kurumlar arası konsolidasyonu tam olarak sağlayabilirsiniz.


e-Dönüşümü Logo j-Platform ile gerçekleştirin


Faturaların elektronik belge olarak düzenlenmesi, elektronik ortamda iletilmesi ve yine elektronik olarak muhafaza ve ibraz edilmesi hususunda getirilen yasal çerçeve doğrultusunda Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) belirlediği standartlara uygun olarak geliştirilen j-Platform e-Dönüşüm modülü, kağıt fatura/irsaliye ile aynı hukuki niteliklere sahip elektronik belgelerinizi düzenleyebilmeyi ve elektronik ortamda iletebilmeyi sağlar. j-Platform e-Dönüşüm modülü aracılığı ile e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-İrsaliye belgelerinizi GİB’e gönderebilir, GİB’den gelen fatura ve irsaliyelerinizi aktarabilir ve yanıtlayabilirsiniz. MT-940 (Uluslararası Standart Hesap Mutabakatı Formatı) entegrasyonu ile bankalardan firmanıza alınan ve hesaplarınızda oluşan hareketleri içeren dosyalarınızı j-Platform üzerinden görüntüleyebilirsiniz.


İhale süreçlerinizin yönetimini Logo j-Platform’a emanet edin


Satış ve satın alma için tüm ihale süreçlerinizi, Logo j-Platform İhale Yönetimi modülü ile organize edebilir, işletmenizin katıldığı veya sizin açtığınız ihaleleri, konsorsiyum ve ortaklık tanımlanması gibi işlemlerinizi rahatlıkla yönetebilirsiniz. Aynı zamanda ihale metotlarını belirleme imkanı da sunan modül, ihaleler için uyuşmazlık ve iptal nedenlerini belirtme alanlarını da içerir. Bir ihaleyle ilgili komisyon üyelerinin seçilmesi ve ihale için ilgilileri, hedeflenen tedarikçileri belirleme gibi iş süreçlerinizi de Logo j-Platform üzerinden kolayca takip edebilirsiniz. Bunun dışında ihalelerle ilişkili fiyat tekliflerinin, garanti ve teminat işlemlerinin takibi gibi kontrol gerektiren işlemleri de Logo j-Platform İhale Yönetimi modülü üzerinden yapabilirsiniz.


Servis odaklı mimarisi sayesinde j-platform’u şirket sistemlerinizle entegre edin


Logo j-Platform’un Servis Odaklı Mimarisi (SOA) ile uygulamada bulunan tüm kayıtlarınızı Excel, XML ve web servisleri aracılığı ile dış sistemlerle entegre çalıştırabilir, üründeki tüm verilerinizin XML ve Excel formatında içeri-dışarı aktarımını yapabilirsiniz. Web ve mobil uygulamalar için RESTful API desteklenmektedir. Kendi uygulamalarınızı geliştiriyor veya farklı uygulamalarla Logo j-Platform’u entegre etmek istiyorsanız RESTful API’den faydalanabilirsiniz. RESTful API web tabanlı veya mobil uygulamalar geliştirmek için standardizasyon ve kolaylık sağlayan bir arayüzdür. Ürünün her fonksiyonu web servisleri aracılığıyla dışarıya açılabilir. Bu işlemler esnasında Logo j-Platform sistemi bir omurga işlevi görür ve şirketin bütün yazılımları Logo j-Platform sistemine bağlanabilir.



Ürün geliştirme projelerinizi şirket bünyesinde bütünleşik yapıda yürütün


Her şirketin ihtiyaçları, süreçleri ve hedefleri farklıdır. Temel amaç; kullanıcılara, ihtiyaç ve hedeflerinin tamamını, ortak platformda eksiksiz bir şekilde karşılayabilecekleri arayüz sunmaktır. Bu amaçla geliştirilen Logo Platform Tailor (LPT); işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine özel geliştirmeleri yapabilecekleri açık ve ölçeklenebilir geliştirme platformudur. Bu platform “Eclipse” tabanlı olup kısa bir eğitimle kolaylıkla öğrenilebilir, yazılım geliştiriciler için son derece esnek ve kolaydır. Firmanızın LPT platformunda çalışabilen kendi uyarlama/ürün geliştirme ekiplerini oluşturabilir, proje sonrasında sürekli değişen rekabet koşullarının yaratacağı ihtiyaçlara yönelik olarak tüm ek geliştirme projelerini kurum bünyesinde planlayarak, sistemlerinizi bütünleşik bir yapıda büyütebilirsiniz.



Logo j-Platform ile entegre çözümler



İş analitiği: İşletmeler, tek başına bir anlam ifade etmeyen devasa miktardaki veriyi, anlamlı bilgilere ve dolayısıyla da değere dönüştürmeye ihtiyaç duyuyor. Logo’nun İş Analitiği Çözümleri, onlarca farklı kaynaktan gelen verileri hızla ve titizlikle işliyor; karar alma mekanizmalarına anlık bilgi ve rapor sunuyor. Bütçe yönetimi çözümüyle de bütçe süreçleri daha hızlı, esnek ve güvenle yönetiliyor. Logo İş Analitiği Çözümleri, rekabette bir adım öne çıkmanızı sağlıyor.



Müşteri ilişkileri yönetimi: Müşteri odaklı yaklaşımın en temel bileşenlerinden biri, müşterileri iyi tanımak ve müşteri ilişkilerini en etkili şekilde yönetmek. Logo CRM, satış ve pazarlama hedefleriniz doğrultusunda müşterilerinizle en doğru iletişimi kurabilmeniz için saha operasyonlarını, pazarlama faaliyetlerini ve tüm satış süreçlerini hızlı bir şekilde yönetmeyi sağlıyor. Logo CRM ile bayilerin ve saha satış ekiplerinin operasyonları kolayca planlanırken, müşteri bilgileri ve gelişmeler anlık takip edilerek kurumsal hafıza oluşturulabiliyor.


e-Çözümler: Gelir idaresi Başkanlığı’nın belirlediği standartlara uygun olarak geliştirilen Logo e-Çözümler; e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye gibi pek çok farklı uygulamayı içeriyor. Logo e-Çözümler sayesinde işletmeler kâğıt, baskı, arşivleme ve iş gücü maliyetlerini düşürüyor; operasyonel yükü azaltıyor; finansal süreçleri hızlandırıyor. Aynı zamanda e-Mutabakat ve e-Ekstre gibi katma değerli çözümler, Yapay Zeka ve Nesnelerin İnterneti tabanlı inovatif uygulamalar ile dijital dönüşüm yolculuğunuza uçtan uca rehberlik ediyor.


İnsan kaynakları: İnsan Kaynakları süreçlerini çevikleştirmek hem işletmenin genel hizmet kalitesini hem de insan kaynakları ekiplerinin verimliliğini artırıyor. Logo’nun sunduğu İK Çözümleriyle tüm İK süreçleri dijitalleşiyor ve işletmelere değer katıyor. Bordro Çözümleri de çalışanların bordro süreçlerini hatasız ve yasal mevzuata tam uyumlu şekilde yönetmeyi sağlıyor.


Depo yönetim sistemi: Üretimden satışa kadar tüm değer zincirinin bütünleşik yönetiminde Depo Yönetim Sistemi kilit rol oynuyor. Bütünleşik ve otomatize depo yönetimi sayesinde işletmelerin maliyetleri düşerken verimlilikleri de artıyor. Logo’nun Depo Yönetim Sistemi portföyündeki LogoOcean ve Logo Neon çözümleri, depo yönetimi yapan tüm işletmelerde malzeme, bilgi ve para akışını entegre yönetiyor. Böylece depo süreçlerinde iyileşme sağlanıyor ve doğru ürün, doğru zamanda, doğru yerde ve doğru fiyatla sunulabiliyor. Bu da hizmet kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin artmasını sağlıyor.


İş akış yönetimi: İş süreçlerinin verimli bir şekilde oluşturulması, takip edilmesi ve sonuçlandırılması, işletmelerin kâr hanesine doğrudan etki ediyor. Logo’nun İş Akış Yönetimi Çözümü Logo Flow iş süreçlerini hızlandırıyor ve daha etkili bir yönetim sağlıyor. İş süreçlerini daha yalın ve sistematik bir yapıda organize etmek isteyen, şirket içi/şirket dışı bilgilerin doğru, güvenli ve hızlı bir şekilde taşınmasını amaçlayan KOBİ’ler ve kurumsal işletmeler, Logo Flow’u tercih ediyor.

38 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page