top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Karmaşık verileri Logo Mind Navigator ile kolayca raporlayın

Logo’nun güçlü ve inovatif teknolojileriyle geliştirilen Logo Mind Navigator, işletmenizin ürettiği tüm verileri süzüp çok-boyutlu analizlerle değerli bilgilere dönüştürüyor. Sunduğu hazır modeller ve farklı veri kaynaklarıyla bağlantı kurma özellikleriyle Logo Mind Navigator, işletmenize yol gösteren bir rehber oluyor.




Verileriniz size yol göstersin!


İşletmelerde üretilen veriler, doğru şekilde analiz edildiğinde stratejik açıdan çok değerli bilgilere dönüşebiliyor. Bunu sağlayabilmek için de iş analitiği çözümlerinden yararlanmak gerekiyor. Logo’nun İş Analitiği Çözümleri portföyünde yer alan Logo Mind Navigator, farklı kaynaklardan gelen karmaşık verileri işleyip anlamlı raporlara dönüştürerek işletmenize değer katıyor. Oluşturulan raporlar, sistem üzerinden tüm ilgililere e-postayla gönderilerek etkili ve hızlı iletişim sağlanıyor.


Raporlama sürecindeki rehberiniz


İşletme genelinde üretilen verileri çok-boyutlu analiz etmek, Microsoft Excel içinde analiz ve raporlama yapmak, oluşan raporları sistem üzerinden paylaşmak üzere geliştirilen Logo Mind Navigator iş analitiği çözümü, raporlama süreçlerinde yol gösteren rehberiniz oluyor. Böylece işletmeler daha doğru bilgiler ve hızlı etki-tepki yeteneği sayesinde daha büyük bir esneklik kazanıyor.



​Geleceği doğru planlamak için verilerin gücünden yararlanın!



Veri toplama ve filtrelemede esneklik

Farklı kaynaklardan gelen verilerin doğru ve eksiksiz biçimde toplanabilmesi, veri ve rapor güvenilirliği açısından büyük önem taşıyor. Logo Mind Navigator, gelişmiş filtre yapısı sayesinde, ihtiyaç duyulan tüm verilere anında ulaşabiliyor.


Detaylı raporlama ve karşılaştırma imkanı

Logo Mind Navigator, işletmenizdeki her birimin anlık durumunu izlemenizi sağlayan özet ve ayrıntılı dağılım, durum ve karşılaştırma tabloları ve grafikleri sunuyor. Bu sayede satış, ürün, sipariş, tahsilat ve ödemelerin dağılımlarının yanı sıra malzeme ve stok durumu, cari hesaplar, nakit durumu gibi bilgiler de detaylı şekilde alınıp karşılaştırmalı tablolarla takip edilebiliyor.


Hazır raporlarla gelen kolaylık

Herhangi bir özelleştirme gerektirmeyen analizler için Logo Mind Navigator ile birlikte gelen standart şablonlar, raporlama süreçlerini hızlandırıp kolaylaştırıyor. Bu standart raporlar Malzeme Yönetimi, Satış Yönetimi, Satın Alma Yönetimi, Sipariş Yönetimi, Finans Yönetimi, Muhasebe Yönetimi ve Üretim Yönetimi’ni kapsıyor. Hazır sorgu modelleri, rapor şablonları ve saklı yordamlar (Stored Procedure) sayesinde çok kısa sürede detaylı raporlamalar yapılabiliyor.


İşletmenize özel ihtiyaçlar için özel raporlar

Standart raporlar yerine, sektöre ya da işletmeye özel raporların hazırlanması gerektiğinde de Logo Mind Navigator yanınızda! Özel yazılan saklı yordamlar, kullanıcı tanımlı modeller ve tablolar oluşturma ve farklı veri kaynaklarından veri alma özellikleriyle Logo Mind Navigator, herhangi bir formül ya da SQL cümleciği yazmaya gerek kalmadan, ihtiyaç duyduğunuz tüm raporları kolayca özelleştiriyor.


Durum bazlı senaryolar

Verilerden sadece analiz yoluyla yararlanmak, bazı sektörler ve işletmeler için yeterli olmuyor. Logo Mind Navigator, eldeki verilerin farklı senaryolara dönüştürülmesini ve böylece daha sağlıklı aksiyon alınmasını sağlıyor. Sistem üzerinde hazırlanmış karşılaştırmalı tablolara istenen değerler girilerek senaryolar oluşturulabiliyor; bu sayede, farklı koşulların nasıl sonuçlar yaratabileceği daha sağlıklı bir şekilde görülebiliyor.


Zamanlanmış görevlerle etkili iletişim

Logo Mind Navigator, etkili raporlamanın yanı sıra Excel raporlarının belirlenen zaman aralıklarıyla güncellenmesini ve kayıtlı kişilere e-posta olarak gönderilmesini de sağlıyor. Böylece işletme verileri ve dolayısıyla raporlarda oluşan tüm değişiklikler, ilgili kişilerle güncel olarak paylaşılabiliyor.



Kullanıcı dostu tasarım



Arayüz tasarımlarında belirleyici unsur, kullanıcı deneyimidir. Teknoloji ile kullanıcının buluşma noktası olan arayüzler ne kadar konforlu olursa, kullanıcı deneyimi de o kadar iyileşecek, kullanılan çözümlerin benimsenme oranı artacaktır. Logo Mind Navigator arayüzü de bu gerçekten yola çıkıyor.


Logo Mind Navigator’ın kullanım kolaylığının yanı sıra, kullanıcıların kendi raporlarını kolayca tasarlayabilmesi de bu çözümü benzerlerinden ayıran bir özellik oluyor. Merkezi bir yapıda yönetilen tüm veriler; karmaşık SQL sorguları yazmadan kolayca yerleştirilip hesaplamalar ve görsellerle zenginleştirilebiliyor. Farklı kaynaklardan gelen veriler, kod yazmaya gerek kalmadan hızlı bir şeklide yüklenip birleştirilebiliyor.


Kolay entegrasyon

Logo ERP çözümleriyle kolay entegrasyon imkanı sunan Logo Mind Navigator, kurumsal kaynak planlama ile Microsoft Excel arasında dinamik bağlantı kuruyor. Böylece sistemdeki tüm verilere online erişilerek, raporların güncel tutulması sağlanıyor.



Logo Mind Navigator ile entegre çözümlerimiz



Kurumsal kaynak planlama (ERP): İşletmelerin tüm verilerini ve iş süreçlerini merkezi bir şekilde uçtan uca yönetmesini sağlayan Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) uygulamaları, operasyonel verimliliği önemli ölçüde artırıyor. Geniş bir portföyden oluşan Logo ERP Çözümleri; muhasebe ve finans yönetiminden dış ticarete, tedarik süreçlerinden üretime kadar tüm operasyonlarda izlenebilirlik, etkin kontrol ve veri güvenilirliği sağlıyor. Böylece tüm işletmelerde operasyonel süreçler otomatik hale geliyor ve iş yükünün önemli ölçüde azalmasıyla zaman ve maliyet tasarrufu sağlanıyor. Logo ERP Çözümleri her ölçekten işletmeye daha verimli iş süreçleri, daha fazla tasarruf, daha yüksek düzeyde çalışan ve müşteri memnuniyeti kazandırıyor.

29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page