top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Logo Online Banka Entegrasyonu

Güncelleme tarihi: 18 Ara 2023

GO3, Tiger3 ve Tiger3 Enterprise, Go Wings, Tiger Wings ve Tiger Wings ürünleri versiyon güncellemesinden bağımsız olarak Online Hesap Özeti Uygulaması Logo Store’dan manuel olarak yüklenebilmektedir.


Online Hesap Özeti Uygulaması 2.69.00 ve üzerindeki sürümlerde kullanıma

olarak sunulmaktadır.


Sağ tarafta yer alan Wigdet menüsünden “Online Hesap Özeti Uygulaması” simgesine tıklanarak uygulamaya giriş sağlanabilir.



2. Sözleşme Onayı


Uygulamaya giriş sağlamak için “Online Hesap Özeti Uygulaması” seçeneğine ilk tıkladığınızda karşınızda sözleşme metninin yer aldığı ve onay verilmesi gereken sözleşme onayı ekranı gelmektedir.


Online Hesap Özeti uygulamasına erişim koşullarını okudum ve kabul ediyorum

kutucuğu işaretlenerek “Onayla” butonuna tıklanır ve sözleşme onaylama işlemi gerçekleştirilir.



3. Üyelik Süreci


Sözleşme onayları tamamlandıktan sonra karşınıza giriş sayfası gelecektir. Mevcuttaki Logo Bulut/Logo Portal kullanıcı bilgilerinizi girerek giriş yapmanız gerekmektedir.


− Eğer Logo Bulut üyeliği yoksa aşağıdaki görseldeki gibi “Kayıt Ol” butonuna tıklanarak üye tanımlama işlemleri gerçekleştirilir.

− Eğer Logo Bulut üyeliği var ve şifre hatırlanmıyorsa, “Şifremi Unuttum” butonuna tıklanarak şifre sıfırlama süreci işletilir.



4. Paket Satın Alma İşlemleri


Online Hesap Özeti Uygulaması’nın kullanılabilmesi için “Sipariş Portali” https://siparis.elogo.com.tr/ adresi üzerinden “Aylık” veya “Yıllık” paket alımının gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.


Paket içeriğiniz tanımlandıktan sonra uygulamaya ilk giriş yaptığınızda paketiniz ile ilgili sözleşme ekranı karşılayacaktır. Bu sözleşmeyi onaylayarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz.


5. Online Hesap Özeti Uygulaması Fonksiyonları


Sözleşme onayı sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanması sonucu Online Hesap Özeti uygulaması açılır.


Online Hesap Özeti uygulamasının sahip olduğu özellikler ve kullanım şekilleri maddeler halinde belirtilmektedir.


5.1. Ana Menü Ekranı

Online Hesap Özeti Uygulaması ana menü ekranından aşağıdaki bilgileri görebilirsiniz.


Toplam Varlığım: Entegrasyon sağlanan bankalarda vadesiz tüm hesaplardaki* net varlıkların ilgili günün TCMB alış kurları üzerinden hesaplanarak TL, USD ve EURO para birimi cinsi üzerinden gösterimi sağlanmaktadır.


*Altın hesapları hesaplamaya dahil edilmemektedir.


Döviz Varlığım: Entegrasyon sağlanan bankalarda vadesiz döviz hesaplarındaki ilgili döviz cinsi toplamı gösterilmektedir.


Nakit Akışım: Entegrasyon sağlanan bankalarda aylar bazında TL nakit giriş ve çıkış hareketleri barchart olarak gösterilmektedir. Nakit Giriş ya da Nakit çıkış tutarına ait bar chart üzerine tıkladığında,sağ tarafta yer alan Nakit Giriş / Çıkıl Dağılımı pie chart grafiği banka bazı kırılımında oluşmaktadır.


Banka Bakiyelerim: Entegrasyon sağlanan bankalara ait hesap bilgilerinin özet gösterimi

sağlanmaktadır.


Son Hareketler: Entegrasyon sağlanan bankalardaki son 10 harekete ait Tarih, Banka, Hesap

Numarası / Iban, Açıklama, Tutar bilgileri gösterilmektedir.



5.1.1 Toplam Varlığım ve Döviz Varlıklarım

− Toplam varlığım alanı slider yapıda tasarlanmış olup, entegrasyon sağlanan bankalarda vadesiz tüm hesaplardaki net varlıkların ilgili günün TCMB alış kurları üzerinden hesaplanarak bu alanda TL, USD ve EURO para birimi cinsi üzerinden gösterilmektedir.


− Döviz Varlığım alanı slider yapıda tasarlanmış olup, entegrasyon sağlanan bankalarda vadesiz döviz hesaplarındaki ilgili döviz cinsi toplamı gösterilmektedir.



5.1.2 Nakit Akışım

Entegrasyon sağlanan bankalarda aylar bazında TL nakit giriş ve çıkış hareketleri bar chart olarak gösterilmektedir. Nakit Giriş ya da Nakit çıkış tutarına ait bar chart üzerine tıkladığında, sağ tarafta yer alan Nakit Giriş / Çıkıl Dağılımı pie chart grafiği banka bazı kırılımında oluşmaktadır.



5.1.3 Banka Bakiyelerim

Ana menü ekranı ilk açıldığında banka entegrasyonları sağlanabilmesi için “Yeni Banka Ekle” seçeneği ile açılmaktadır. “Yeni Banka Ekle” butonuna tıklandığında banka entegrasyon tanımlarının yapıldığı “Banka Entegrasyonları” ekranına yönlendirme yapılmaktadır.



Banka Bakiyelerim alanında entegrasyon sağlanan bankalar ve bu bankalara ait hesapların döviz cinsine göre toplam bakiyeleri özet olarak gösterilmektedir.




Detaylar butonuna tıklandığında, ilgili banka için hesapların detay bilgilerine erişim sağlanmaktadır.

Hesapların sol tarafında bulunan ekstre aktar butonu ile ilgili hesap için ekstre aktar ekranına erişilebilir.



5.2. Banka Entegrasyonları

Online Hesap Özeti Uygulaması Banka entegrasyonları ekranında üç nokta ibaresinden “EHÖ Tanımla” seçeneği ile açılan ekranda ilgili banka hesabına ait gerekli bilgiler girilerek hesap tanımı gerçekleştirilebilir.





Banka hesabı tanımlamanızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra hesap tanımı yapılan banka ifadesi üzerinde yeşil renkli “EHÖ Aktif” ibaresi belirecektir.

Banka Entegrasyonları ekranında hesap tanımlayacağınız bankaya ait hesap hareketi formuna, sağ üst köşede yer alan üç nokta üzerinden “EHÖ Sözleşme İndir” seçeneğiyle ulaşılabilir.


Paket alım sırasında “Sipariş Portali” https://siparis.elogo.com.tr adresi ile erişebileceğiniz banka başvuru formları üzerinden banka hesaplarını tanımlama bilgilerinin ayrıntılarına ulaşılabilir.




42 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page