top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Logo ERP çözümleri ile tanışın

Güncelleme tarihi: 8 Kas 2022

Yüksek performansa sahiptir

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım, müşterilerinin sürdürülebilir başarısına katkıda bulunan bir şirket olarak müşterileri, iş ortakları, çalışanları, yatırımcıları ve tüm paydaşlarıyla birlikte geleceği yazıyor. Müşterileri için iş birliği içerisinde tutku ve çeviklikle değer yaratıyor.


Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım kuruluşu ve en değerli bilişim markası olan* Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. Ürün ve hizmetlerinde yenilikçilik ve yaratıcılığı artıran şirket, 4 farklı ülkede, 7 farklı noktada, 1.200’den fazla çalışanı, 800’ü aşkın iş ortağı ile bugüne kadar 200.000’in üzerinde firmanın büyüme yolculuğuna eşlik ederek sürdürülebilir başarının temellerini oluşturuyor.

Uygun toplam sahip olma maliyeti sunar

Çözüm kümesinde Kurumsal Kaynak Planlama çözümlerinin yanı sıra Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Akış Yönetimi, Depo Yönetimi Sistemleri, İş Analitiği Çözümleri ve Perakende Çözümleri gibi çok sayıda tamamlayıcı çözüm bulunuyor. Uzun yıllardır müşteri sayısı açısından ERP sektörünün liderliğini üstlenen Logo Yazılım, iş ortaklarından Logo kullanıcılarına, akademisyenlerden öğrencilere ve sektör profesyonellerine uzanan büyük ve dinamik bir ekosisteme sahip. Bu ekosistemden aldığı güçle, müşterilerinin hayallerine inanarak, hedeflerini paylaşarak ve aynı amaç için özenle çalışarak Türkiye’nin geleceğini birlikte yazma vizyonuyla çalışmalarını yürütüyor.

Açık platformludur

Logo Yazılım kuruluşundan bu yana, yazılım sektöründe ürünleri, hizmetleri ve işletme süreçleriyle getirdiği yenilikler ve dijital dönüşümde yarattığı katma değerle bu sektörün yenilikçi lideri oldu. Logo, farklı işletme ve teknolojilere yatırım yapıp, son yıllarda organik ve inorganik büyümeye bağlı olarak büyük atılımlar ve gelir artışı gerçekleştirdi. Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsemiş olan Logo’nun %66’sı halka açık. Ayrıca 2000 yılında halka açılan ilk bilişim şirketi unvanını aldı.


Sektördeki 35 yıllık geçmişinde sektörün önde gelen kurumlarından biri olan Logo Yazılım, Türkiye’de edindiği birikim ve tecrübeyi yurt dışına taşıma hedefiyle imza attığı stratejik yatırımların ardından bölgesel güç olma yolunda ilerliyor. Son 10 yılda gerçekleştirdiği yıllık ortalama %41 gelir artışıyla istikrarlı gelişimini sürdürüyor.



Kaynaklarınızı tek noktadan uçtan uca ERP programı - Kurumsal Kaynak Planlama yazılımlarıyla yönetin!


Logo ERP programı, her ölçekten ve her sektörden işletmenin tüm verileri ve iş süreçlerini merkezi bir şekilde uçtan uca yönetmesini sağlıyor.Üretimden satın almaya, dış ticaretten satışa kadar tüm operasyonlarda görünürlük, etkin kontrol ve veri güvenilirliği sağlayan Logo ERP kurumsal kaynak planlama çözümü ile daha fazla verimlilik elde ediliyor. Operasyonel süreçleri otomatik hale getiren küçük ölçekli işletmeler için ERP programı iş yükünü de önemli ölçüde azaltarak zaman ve maliyet tasarrufu kazandırıyor. Logo ERP programları ile daha verimli iş süreçleri çalışan memnuniyetini, süreçlerin daha etkin yönetimi de müşteri memnuniyetini artırıyor.


ERP programı nedir, ne kazandırır?

Bir işletmenin ölçeği ne olursa olsun, çalışanların farklı görev ve sorumlulukları vardır. Bu görevlerden herhangi birinin, herhangi bir nedenle aksaması durumunda işletmenin tamamını olumsuz etkileyecek sonuçlar ortaya çıkabilir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP programı) tüm çalışanların ve tüm görevlerin merkezi bir noktadan ve otomatize edilmiş şekilde yönetilmesini sağlar. Bu sayede işletmedeki tüm kaynaklar ve süreçler etkili şekilde kontrol edilir, insan kaynaklı hatalar ortadan kalkar, zaman ve maliyet tasarrufu elde edilir.


Hangi işletmeler ERP programı kullanabilir?

Mikro işletmelerden büyük ölçekli işletmelere kadar her ölçekten firma ERP programı ile iş süreçlerini iyileştirip verimlilik artışı sağlayabilir. Logo ERP portföyünde, farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış farklı çözümler bulunmaktadır.


ERP programı seçerken nelere dikkat edilmelidir?

ERP programı seçimi, işletmelerin geleceğini şekillendirecek kritik bir karardır. Öncelikle işletmenin ihtiyaçlarını ve geliştirilmesi gereken alanları doğru şekilde belirlemek ve buna göre tercih yapmak gerekir. Mevcut ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra, gelecekte oluşabilecek ihtiyaçları da karşılayabilecek esneklikte, modüler bir ERP programının seçilmesi önemlidir. Uygulamanın devamlılığı, destek garantisi, yerel koşullara uygunluk, güncel mevzuata uyum gibi özellikler sunan ve lokal pazarı iyi tanıyan bir markanın tercih edilmesi, ERP'den maksimum verim alınmasını sağlayacaktır.


Logo ERP programı


İş süreçlerini çok daha kolay, pratik, uygun maliyetli ve etkin bir şekilde yönetmeyi sağlayan Logo ERP programı, kalite ve verimlilik anlayışını, çalışan düzeyinden başlayarak tüm süreçlere yaygınlaştırıyor. Böylece işletmenin tamamında karmaşık iş süreçleri kurumsal kaynak planlama sayesinde sadeleşiyor ve iyileştiriliyor.


Logo ERP programı standart kurulumların yanı sıra geliştirmeye açık, modüler yapılar da sunuluyor. İsteğe ve ihtiyaca göre eklenebilen modüllerle tüm işletmeler, kendileri için en uygun ERP programı paketini oluşturabiliyor. Modüllerin yanı sıra app-in-app teknolojisiyle yeni uygulamalar sisteme entegre edilebiliyor; widget'lar ile de kullanım kolaylığı artırılabiliyor.


Yerleşik ya da web üzerinden çalışan alt yapı kullanım seçenekleri de sunan Logo ERP programı portföyündeki kapsamlı çözümler, her işletmenin ihtiyacına göre seçilip şekillendirilebiliyor. Bu süreçte Logo'nun güçlü iş ve çözüm ortakları ağından da destek alınarak projeler en verimli şekilde sonuçlandırılıyor.


Üstelik, Logo ERP programı ile bulut teknolojisinin avantajlarıyla faydalanmak da mümkün. Bulut ERP servisi ile muhasebeden satışa, üretimden bütçelemeye kadar tüm süreçler bulutta yönetilebiliyor. Kurulum ve yatırım masrafı olmadan kolay ve hızlı bir şekilde kullanıma alınabilen Logo bulut ERP ile kullanıcılar, işlerine istedikleri yerden ve istedikleri zamanda erişebiliyor. İhtiyaçlara uygun şekilde özelleştirilip ölçeklendirilebilen Bulut ERP'de veriler her zaman güvenle korunurken sistemin sunucu ve güvenlik maliyetleri de Logo tarafından karşılanıyor. Bununla birlikte, bulut teknolojisi sayesinde her zaman güncel olarak kullanılabildiği için ERP programı gerekli değişikliklere ve yeniliklere anlık olarak uyum sağlıyor. Orta ölçekli işletmeler ve büyük ölçekli işletmeler için de çeşitli ERP yazılımı ve ERP sistemi ürünlerinden faydalanabilirsiniz.

 







27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page