top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Logo Mind Insight ile verilerinizden anlamlı bilgiler üretin

Güncelleme tarihi: 13 Ara 2022

Verilerinizi değere dönüştürün..!

Logo’nun inovatif teknolojileri ile Qlik altyapısını bir araya getiren Logo Mind Insight İş Analitiği Çözümü, veri analizi ve görseIIeştirme uygulamalarına yeni bir boyut kazandırıyor. Self-servis veri keşfi ve analizi süreçlerini kolaylaştırarak herkesin kullanımına akan Logo Mind Insight, benzersiz görseIIeştirme özellikleriyle de verilerin işletmelere değer katan, anlamlı, aksiyon odaklı bilgilere dönüştürülmesini sağlıyor. İşletmeniz, Logo Mind Insight ile bugünü daha net analiz ederek geleceğe daha güvenle bakıyor.


Benzeri görülmemiş miktarda verinin üretildiği bir dünyada yaşıyoruz. Bu veriler, işletmeler için hem tüketici davranışlarını anlamak hem de genel anlamda kurumsal performansı değerlendirmek açısından büyük önem taşıyor. Fakat tek başlarına bir anlam ifade etmeyen bu verileri değerli bilgilere dönüştürmek için iş analitiği çözümlerinden yararlanmak gerekiyor. Her ölçekten işletmenin IT ihtiyaçlarına yanıt veren kapsamlı ürün portföyüyle Logo, iş analitiğinde de Qlik altyapısıyla desteklenen Logo Mind Insight ile işletmelerin topladığı tüm verilerin görselleştirilerek analiz edilmesini ve raporlanmasını sağlıyor. Web ya da mobil uygulama üzerinden de kullanılabilen Logo Mind Insight ile verileri anlamlı bilgilere dönüştüren işletmeler, geleceği daha güvenle planlayabiliyor.




Logo Insight işletmenize neler kazandırır?


Verilerinizin kolayca anlamlı bilgilere dönüştürülebilmesini
Veri entegrasyonu ve merkezi yönetim
Self servis görselleştirme ve analiz
Kullanımı kolay ara yüz

Tüm analiz ihtiyaçlarınız için tek çözüm


Verilerinizi derinlemesine analiz etmek, yerleşik ve mobil ortamlardan veri paylaşımı sağlamak doğru ve güvenilir kurumsal bilgi yönetimi hizmeti sunmak üzere tasarlanan Logo Mind Insight iş analitiği çözümü, self servis veri keşfini yeni boyuta taşıyor. Böylece işletmeler daha doğru bilgiler ve hızlı etki-tepki yeteneği sayesinde daha büyük bir esneklik kazanıyor. Sadece veri görselleştirme özelliği sunan çözümlerin aksine, Logo Mind Insight veri ve kullanıcı yönetiminden, veri güvenliğinden ve ölçeklenebilirlikten ödün vermeden, pek çok farklı analitik hizmetini tek paket içinde sunuyor.


Geleceği doğru planlamak için verilerin gücünden yararlanın!


Veri keşfinde sınır tanımayın


Analiz ve raporlamada kullanılacak verilerin boyutu ne kadar büyük olursa olsun, veri keşfi ve seçimi hiç bu kadar kolay olmamıştı. Logo Mind Insight kullanıcıları herhangi bir kısıtlama, sıralama veya sınırlama olmadan, sistem üzerinden kolayca arama yapabiliyor, istedikleri kriterleri belirleyerek sorulara hızlı cevap alabiliyor. Logo Mind Insight'ın Global Smart Search özelliği, anahtar kelimelerin tüm veri setinde aranmasıyla bulguların ve ilişkilerin kolayca ortaya çıkarılmasını sağlıyor.


Akıllı görselleştirme

Mevcut verilerin görselleştirilmesi, raporlamanın en kritik adımını oluşturuyor. Gerek kullanıcı dostu grafikleri gerekse gelişmiş analitik yetenekleriyle, Logo Mind Insight yenilikçi teknolojileri kullanarak verilere anlam katıyor. Logo Mind Insight ile üretilen veri bazlı bilgiler ve görseller, ekran boyutuna göre otomatik olarak uyarlanan hassas tasarım (Responsive Design) özelliği sayesinde farklı cihaz ve ekranlarda kullanılabiliyor. Logo Mind Insight farklı veri kaynaklarından gelen tüm verileri titizlikle ele alıp gözden kaçabilecek bulguları ortaya çıkarıyor ve görsel grafiklerle kullanıcıların dikkatine sunuyor.


Aradığınızı kolayca bulup görsel grafiklere dönüştürmek için Logo Mind Insight!

Etkili bilgi paylaşımı


Aynı proje üzerinde çalışan ekip üyeleri ya da farklı proje ekipleri Logo Mind Insight üzerinden bilgi alışverişi yaparak işletmenin genel faydasını gözeten kararlara imza atabiliyor. Logo Mind Insight üzerinde oluşan merkezi bilgi havuzu, farklı konu alanları ve çalışma grupları için içerik akışları sunarak önemli analizlerin sonuçlarının hızlı bir şekilde alınmasına veya diğer ekiplerle paylaşılmasına olanak sunuyor.


Her Analiz için ayrı senaryo


Verilerden sadece görselleştirme ve analiz yoluyla yararlanmak, bazı sektörler ve işletmeler için yeterli olmuyor. Elde edilen analiz sonuçlarının senaryolara dönüştürülmesi ve somut olasılıklar şeklinde özellikle üst yönetime sunulması gerekiyor. Logo Mind Insight'ın Interactive Data Storytelling özelliği, sonuçları senaryolara halinde ele alarak hikayeleştirmeyi sağlıyor. Böylece genel tablo çok daha net görülüyor ve karar süreçleri daha sağlıklı bir şekilde yönetilebiliyor.


Veri bazlı senaryolarla geleceği bugünden görün!

Analizlere her an her yerden erişim

Logo Mind Insight, yerleşik sistemlerle sınırlı kalmadan, web ya da mobil uygulama üzerinden de kullanım sayesinde tüm analitik yeteneklere mobilite kazandırıyor. Veri keşfi, inceleme, görselleştirme, raporlama, iş birliği gibi tüm özelliklere, birleştirilmiş HTML5 istemci sayesinde her türlü cihaz üzerinden erişilebiliyor.


Diğer taraftan Qlik Sence Mobile uygulamasıyla da Logo Mind Insight sunucusuna kolaylıkla bağlanarak işlem yapmak mümkün oluyor. Bu mobil uygulama sayesinde, sistem yöneticisinin yetki verdiği tüm Logo Mind Insight uygulamaları mobil cihaz üzerinden de görüntülenip indirilebiliyor.



İş analitiğinde kendinizi zaman ve mekan ile sınırlamayın!


Logo Mind Insight işletmenize neler kazandırır?


Senaryo oluşturma ve hikayeleştirme özelliği
Güçlü analiz altyapısı
İhtiyaca göre şekillendirilebilen esnek tasarım imkanı
Mobil Kullanım

Kullanıcı dostu tasarım


Ara yüz tasarımlarında belirleyici unsur, kullanıcı deneyimidir. Teknoloji ile kullanıcının buluşma noktası olan ara yüzler ne kadar konforlu olursa, kullanıcı deneyimi de o kadar iyileşecek, kullanılan çözümlerin benimsenme oranı artacaktır. Logo Mind Insight ara yüzü de

bu gerçekten yola çıkıyor.


Logo Mind Insight'ın kullanım kolaylığının yanı sıra, kullanıcıların kendi raporlarını kolayca tasarlayabilmeleri de bu çözümü benzerlerinden ayıran bir özellik oluyor. Merkezi bir yapıda yönetilen tüm veriler; karmaşık SQL sorguları yazmadan, görsel nesneleri birbirine bağlamakla uğraşmadan sürükle-bırak yöntemi ile kolayca yerleştirilip hesaplamalarla ve görsellerle zenginleştirilebiliyor. Farklı kaynaklardan gelen veriler, kod yazmaya gerek kalmadan hızlı bir şekilde yüklenip birleştirilebiliyor.


Kullanımı kolay sistem, hazırlanması kolay raporlar!


Yeni nesil self-servis iş analitiği çözümü Logo Mind Insight, Logo ürün ailesinin tamamına ilişkin veritabanlarının yanı sıra, Logo Çözüm Ortaklarının geliştirdiği uygulamaların veri tabanlarını ve Microsoft Excel bağlantısını da destekleyerek kapsamlı bir kullanım alanı sağlıyor.


Qlik firmasının başarısı kanıtlanmış ve yeni nesil QIX Assocative Data Indexing motorunu kullanan Logo Mind Insight, böylece kullanıcıların hiyerarşik veya sorgu tabanlı yaklaşımlarda gizli kalabilecek farklı kaynaklardaki veri ilişkilerini keşfetmelerine olanak sağlıyor. Farklı coğrafi konumlarda da sorunsuz veri dağıtımı olanağı sağlayan esnek ölçeklendirme mimarisiyle tasarlanmış Logo Mind Insight'ın çekirdeğindeki QIX Assocative Data Indexing motoru aynı zamanda, yüksek sayıda eş zamanlı kullanıcıyı ve büyük veri kümelerini ölçeklendirerek dinamik hesaplama ve performansta sektör lideri bir hıza ulaşıyor.


Güçlü teknolojik zemin, hızlı çözümler!


Qlik Management Console (QMC), tüm Logo Mind Insight bileşenlerini merkezi bir noktadan yönetme ve izleme imkanı sunuyor. Böylece işletme genelindeki veri ve analizler her zaman tutarlı ve doğru oluyor. Ayrıca Logo Mind Insight'ın sunduğu güçlü veri entegrasyonu sayesinde, farklı kaynaklardan gelen veriler, herhangi bir uygulamaya veya veri depolama aracına gerek kalmadan temizleniyor, dönüştürülüyor ve birleştirilebiliyor.

 

Kurumsal kaynak planlama: İşletmelerin tüm verilerini ve iş süreçlerini merkezi bir şekilde uçtan uca yönetmesini sağlayan Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri, operasyonel verimliliği önemli ölçüde artırıyor. Geniş bir portföyden oluşan Logo ERP Çözümleri; muhasebe ve finans yönetiminden dış ticarete, tedarik süreçlerinden üretime kadar tüm operasyonlarda izlenebilirlik, etkin kontrol ve veri güvenilirliği sağlıyor. Böylece tüm işletmelerde süreçler otomatize ediliyor ve iş yükünün önemli ölçüde azalmasıyla zaman ve maliyet tasarrufu sağlanıyor. Logo ERP Çözümleri her ölçekten ve sektörden işletmeye daha verimli iş süreçleri, daha fazla tasarruf, daha yüksek düzeyde performans, karlılık, rekabet avantajı kazandırıyor.


Müşteri ilişkileri yönetimi: Müşteri odaklı yaklaşımın en temel bileşenlerinden biri, müşterileri iyi tanımak ve müşteri ilişkilerini en etkili şekilde yönetmek. Logo CRM, satış ve pazarlama hedefleriniz doğrultusunda müşterilerinizle en doğru iletişimi kurabilmeniz için saha operasyonlarını, pazarlama faaliyetlerini ve tüm satış süreçlerini hızlı bir şekilde yönetmeyi sağlıyor. Logo CRM ile bayilerin ve saha satış ekiplerinin operasyonları kolayca planlanırken, müşteri bilgileri ve gelişmeler anlık takip edilerek kurumsal hafıza oluşturulabiliyor.

Saha satış yönetimi: Satış operasyonlarını saha satış ekipleri üzerinden yürüten işletmelerde, bu ekiplerin etkili ve verimli çalışması şirket kârlılığını doğrudan etkiliyor. Bu amaçla geliştirilen Logo Mobile Sales Saha Satış Yönetimi çözümü, müşteri taleplerini ve satış operasyonlarını en iyi şekilde yönetebilmeyi sağlıyor. Çözümün anlık özelleştirilmiş raporlama yeteneği sayesinde, satış ekipleri görüşme sırasında raporlar oluşturup müşterilerle paylaşabiliyor, böylece satış kararlarını daha doğru yönlendirebiliyor. Depo ile satış ekipleri arasında koordinasyon da sağlayan çözüm, süreçlerin anlık stok bilgilerine göre daha sağlıklı şekilde yürütülmesine imkan tanıyor. Satış anında, Bluetooth bağlantılı yazıcılarla her an, her yerden fatura basımı yapılabiliyor. Bütün bunların yanı sıra, satış ekiplerinin rotalarını merkezde belirlemek ve etkili araç takibi yapabilmek gibi avantajlar sayesinde saha satış operasyonlarının maliyetleri de düşüyor.


Depo yönetim sistemleri: Üretimden satışa kadar tüm değer zincirinin bütünleşik yönetiminde Depo Yönetim Sistemleri kilit rol oynuyor. Bütünleşik ve otomatize depo yönetimi sayesinde işletmelerin maliyetleri düşerken verimlilikleri de artıyor. Logo’nun Depo Yönetim Sistemleri portföyündeki Logo Ocean ve Logo Neon çözümleri, depo yönetimi yapan tüm işletmelerdemalzeme, bilgi ve para akışını entegre yönetiyor. Böylece depo süreçlerinde iyileşme sağlanıyor ve doğru ürün, doğru zamanda, doğru yerde ve doğru fiyatla sunulabiliyor. Bu da hizmet kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin artmasını sağlıyor.


İş analitiği: İşletmeler, tek başına bir anlam ifade etmeyen devasa miktardaki veriyi, anlamlı bilgilere ve dolayısıyla da değere dönüştürmeye ihtiyaç duyuyor. Logo’nun İş Analitiği Çözümleri, onlarca farklı kaynaktan gelen verileri hızla ve titizlikle işliyor; karar alma mekanizmalarına anlık bilgi ve rapor sunuyor. Bütçe yönetimi çözümüyle de bütçe süreçleri daha hızlı, esnek ve güvenle yönetiliyor. Logo İş Analitiği Çözümleri, rekabette bir adım öne çıkmanızı sağlıyor.

İnsan kaynakları: İnsan Kaynakları süreçlerini çevikleştirmek hem işletmenin genel hizmet kalitesini hem de insan kaynakları ekiplerinin verimliliğini artırıyor. Logo’nun sunduğu İK Çözümleriyle tüm İK süreçleri dijitalleşiyor ve işletmelere değer katıyor. Bordro Çözümleri de çalışanların bordro süreçlerini hatasız ve yasal mevzuata tam uyumlu şekilde yönetmeyi sağlıyor.


Perakende: Perakende, artık sadece ürün sergileyip satmanın çok ötesinde... Müşteri yönetimi, önofis - arkaofis uygulamaların entegrasyonu, hızlı ve sorunsuz hizmet, müşteri memnuniyeti, kanal-şube-bayi yönetimi gibi alanlarda perakende şirketlerinin daha teknoloji odaklı hareket etmesi gerekiyor. Kusursuz bir perakende yönetim sistemi oluşturmak için ERP ürünleriyle entegre çalışan Logo Diva Perakende Çözümleri, merkez ve satış noktaları arasında kesintisiz bilgi akışı sağlıyor, perakende kanalını tek noktadan tüm süreçleriyle kontrol altına almayı mümkün hale getiriyor.

İş akış yönetimi: İş süreçlerinin verimli bir şekilde oluşturulması, takip edilmesi ve sonuçlandırılması, işletmelerin kâr hanesine doğrudan etki ediyor. İş Akış Yönetimi Çözümü Logo Flow iş süreçlerini hızlandırıyor ve daha etkili bir yönetim sağlıyor. İş süreçlerini daha yalın ve sistematik bir yapıda organize etmek isteyen, şirket içi/şirket dışı bilgilerin doğru, güvenli ve hızlı bir şekilde taşınmasını amaçlayan işletmeler, Logo Flow’u tercih ediyor.


 
 

116 görüntüleme0 yorum
bottom of page