top of page

LOGO ERP ürünleri ile şirket ihtiyaçlarına göre yazılım uyarlama, geliştirme ve danışmanlık yapan En İyi Logo destek hizmeti sunan bir proje şirketidir.

Saha satış ekiplerinize hız kazandıran mobil çözümler

Saha satış ekiplerinizin etkili kontrolünü sağlamak, saha operasyonlarınızdan en yüksek verimi almak ve müşteri memnuniyetini artırmak için Logo teknolojisinden faydalanın. Logo Mobile Sales Saha Satış Yönetimi çözümüyle tüm saha satış operasyonlarınızı mobil ortama taşıyarak zaman ve maliyet tasarrufu elde edin.


İşletmenizin saha satış verimliliğinde artış sağlayın


Saha satış faaliyeti yürüten işletmelerin sıcak ve soğuk satış süreçlerini merkezi olarak yönetebilmeleri ve saha ekiplerinin verimliliğini artırmaları, satış hedeflerine ulaşma açısından önemli rol oynuyor. İnovatif mobil teknolojilerle geliştirilen Logo Mobile Sales, satış süreçlerinin ve saha operasyonlarındaki her adımın eksiksiz, verimli ve hızlı tamamlanmasını sağlıyor. Müşteri memnuniyeti odaklı altyapısı ve arayüzleriyle Logo Mobile Sales, işletmenizin rekabet gücünü artıran en önemli yardımcınız oluyor.


Satış operasyonlarını saha satış ekipleri üzerinden yürüten işletmelerde, bu ekiplerin etkili ve verimli çalışması şirket kârlılığını doğrudan etkiliyor. Bu amaçla geliştirilen Logo Mobile Sales Saha Satış Yönetimi çözümü, müşteri taleplerini ve satış operasyonlarını en iyi şekilde yönetebilmeyi sağlıyor.


Çözümün özelleştirilmiş raporlama yeteneği sayesinde, oluşturulan raporlar müşterilerle paylaşılabiliyor ve satış ekipleri daha doğru satış kararlarına yönlendirilebiliyor. Depo ile satış ekipleri arasında koordinasyon da sağlayan çözüm, süreçlerin anlık stok bilgilerine göre daha sağlıklı şekilde yürütülmesine imkân tanıyor. Satış anında, Bluetooth bağlantılı yazıcılarla her an, her yerden fatura basımı yapılabiliyor.


Satış ekiplerinin rotalarını merkezde belirlemek ve etkili araç takibi yapabilmek gibi avantajlar sayesinde saha satış operasyonlarının maliyetleri de düşüyor.


Logo Flow dijital iş süreçleri


Logo Mobil Sales işletmenize neler kazandırır?


Saha operasyonlarının ve ekiplerinin etkin yönetimi
Satış ekibinin merkezle iletişim optimizasyonuyla zaman tasarrufu
Satış ekibinin daha çok sayıda müşteriye erişim için zaman kazanması
Artan müşteri memnuniyeti
Ürün, rakipler, stoklar, fiyat bilgilerinin rapor halinde sahada alınabilmesi
Özelleştirilmiş raporların mobil uygulamadan görüntülenebilmesi
Uydu konumu ile saha satış ekibinin anlık izlenebilmesiyle merkezi kontrol sağlanması
Rota optimizasyonu zaman ve maliyet tasarrufu


Sahada tüm kontrol sizde


Logo kurumsal kaynak planlama çözümleriyle tam entegre çalışan Logo Mobile Sales, sahadaki satış süreçlerinin doğru verilere dayanmasını sağlayarak müşterilere sunulan hizmetin kalitesini artırıyor. Sıcak ve soğuk satış süreçlerini telefon, tablet, mobil el terminali gibi mobil cihazlar üzerinden yönetmeyi sağlayan çözüm, müşterilerin anlık taleplerine hızla karşılık verebilme imkanı sunuyor. Bu da müşteri memnuniyetine dönüşerek işletmenize değer katıyor.


Ayrıca saha ekiplerinin rota bilgilerinden müşteri ziyaret sürelerine kadar pek çok verinin merkezi olarak sisteme kaydedilmesi ve denetlenmesi işletmenin maliyetlerini düşürüp kârlılığını artırırken, satış ekiplerinin de performansını yükseltiyor.


Sahadaki tüm işlemleri mobil ortama taşıyarak zaman ve maliyet tasarrufu sağlayın!


Satış hedeflerine katkı

Logo Mobile Sales, artan müşteri taleplerine hızlı ve en doğru içerikle geri dönüş sağlama konusunda satış ekiplerinin en büyük yardımcısı oluyor. Mobil kullanım sayesinde verimliliği artıran ve satış süreçlerini hızlandıran Logo Mobile Sales, satış hedeflerine ulaşmada önemli rol oynuyor


Kabin ve dolap satışı

Müşteriye kabin, dolap veya stand verilerek yapılan satışlarda, bu donanımlar üzerinden yapılan satışlar barkodlar ile takip edilebiliyor. Böylece satış ve takip süreçleri hızlanıyor. Özelleştirilmiş raporlar sayesinde gerek işletmenin gerekse müşterinin talep ettiği raporlar kolayca oluşturulabiliyor.


Kişiselleştirilmiş raporlar

Logo Mobile Sales’in Rapor Tasarım aracı, işletmenin ihtiyaçlarına göre grafik, form ve tablo desteği ile kişiselleştirilmiş raporlar hazırlanmasını sağlıyor. Bu raporlar anında görüntülenerek görüşme sırasında müşteriye de sunulabiliyor. Ayrıca işletmenin kendi ürünleri ve rakip ürünler hakkında bulunurluk, raftaki/stoktaki ürün miktarı ve fiyat bilgileri de Logo Mobile Sales üzerinden alınıp raporlanabiliyor.


Gps ile konum bilgisi kaydı

Logo Mobile Sales’in GPS özelliği sayesinde saha ekiplerinin konum bilgisi anlık görüntülenebiliyor. Böylece işlem yapılan müşteri koordinatları, görüşme süreleri, duraklama süreleri net olarak ölçümlenebiliyor ve Google Maps üzerinden izlenebiliyor. Bu da hem yakıt gibi giderlerden tasarruf etmeye hem de satış ekiplerinin verimliliğini artırmaya yardımcı oluyor.


Satış ekiplerinin anlık takibiyle daha etkili denetim ve daha yüksek düzeyde iş verimliliği elde edin!


Satış ekibiniz Logo Mobile Sales ile daha güçlü


Logo Mobile Sales, müşteri memnuniyetini artırmanın ve işletmenize zaman ve maliyet tasarrufu kazandırmanın yanı sıra, sahadaki satış ekiplerinize de pek çok avantaj sunuyor.


Farklı marka ve modelde mobil cihazlarda kullanılabilen Logo Mobile Sales sayesinde, saha personeli sipariş, fatura ve tahsilat işlemlerini, müşteri ile görüşme anında gerçekleştirebiliyor. Böylece görüşmeler hemen satışa dönüşebiliyor. Sistemin entegre ve hızlı yapısı, sipariş formunun merkeze iletilmesi ve girişinin yapılması işlemlerini ortadan kaldırıyor. Satış temsilcisinin siparişi sisteme girmesiyle birlikte tüm işlemler anında gerçekleştirilip fatura oluşturulabiliyor.


Hızlı ve kolay arayüz

Logo Mobile Sales çözümünün kullanıcı dostu arayüzü, saha ve satış ekiplerinin çözümü hızla tanımasını ve tüm fonksiyonları kolayca uygulayabilmesini sağlıyor. Bu arayüzdeki ekranlar sayesinde satış personeli, müşteriyle görüşme sırasında siparişleri hızlı ve kolayca girebiliyor, fatura kesebiliyor ve tahsilat işlemlerini yapabiliyor.


Özel fatura tasarımları

Logo Mobile Sales’in Fatura Tasarım aracı sayesinde, fatura, irsaliye tahsilat işlemleri ve hatta siparişler için yazdırılmaya hazır belge tasarımları işletmeye özel kriterlere göre tasarlanarak kişiselleştirilebiliyor. Araçlar için özel üretilen yazıcı setleriyle Bluetooth üzerinden bağlantı kuran Logo Mobile Sales ile dar ya da geniş fatura basımı yapılabiliyor. Çift yazıcı desteği ile fatura, sipariş, tahsilat makbuzu basımları kolayca gerçekleştiriliyor. Böylece fatura teslimi için ayrı bir işlem yapmaya gerek kalmıyor.


Ürün barkodu okutma ve sesli komut

Logo Mobile Sales sadece el terminallerine değil, Android cep telefonlarına ve tabletlere de indirilebiliyor. Böylece, mobil cihazların kamerası kullanılarak barkod okuma işlemleri bütün cihazlar üzerinden yapılabiliyor. Sesli komut özelliğiyle de müşteri veya malzeme araması kolayca yapılıp ilgili notlar cihaz üzerine alınabiliyor.



Logo Mobile Sales ile neler yapabilirsiniz?


Satış Süreçleri


Soğuk satış (sipariş)

Satıcı bazında rota

Sıcak satış (fatura)

Cari hesap risk limitleri kontrolü

Kabin ve dolap satışı

Karma koli desteği

Tahsilat (nakit, çek, senet, kredi kartı)

Varyant kullanımı/Esnek yapılanma

Sipariş/fatura formu

Anlık stok bilgisi görme

Birebir değişim işlemleri

Hesap ekstresine satış koşulları uygulama

İade faturası alma/kesme

Kampanya uygulama

Satıcı portföyü (satıcı-cari hesap bağlantısı)

Promosyon ürün desteği


Saha Süreçleri


Yazıcı tasarım aracı ve fatura basımı

Barkod ile müşteri/malzeme seçimi

GPS – Harita üzerinde uydu bazlı takip

Dövizli çalışma

Pazarlama mesajları

Ürün ek özelliklerini ve resimlerini gösterme

Yeni müşteri kaydı

Satış ve müşteri raporları

Ziyaret bilgisi kaydı

Kameradan ürün barkodu okutma

Görev atama ve sonuçlarını izleme

Sesle müşteri ve malzeme araması

Penetrasyon modülü (İşletmeye ait/rakip ürünlerin raf ve satış bilgileri)

Konum bilgisi kaydını cari hesap lokasyonu ile karşılaştırma


Bir bütün olarak logo çözüm ailesi


Kurumsal kaynak planlama (ERP): İşletmelerin tüm verilerini ve iş süreçlerini merkezi bir şekilde uçtan uca yönetmesini sağlayan Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) uygulamaları, operasyonel verimliliği önemli ölçüde artırıyor. Geniş bir portföyden oluşan Logo kurumsal kaynak planlama Çözümleri; muhasebe ve finans yönetiminden dış ticarete, tedarik süreçlerinden üretime kadar tüm operasyonlarda izlenebilirlik, etkin kontrol ve veri güvenilirliği sağlıyor. Böylece tüm işletmelerde operasyonel süreçler otomatik hale geliyor ve iş yükünün önemli ölçüde azalmasıyla zaman ve maliyet tasarrufu sağlanıyor. Logo kurumsal kaynak planlama Çözümleri her ölçekten işletmeye daha verimli iş süreçleri, daha fazla tasarruf, daha yüksek düzeyde çalışan ve müşteri memnuniyeti kazandırıyor.


 
 

46 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page